A co kupiles??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Myślę że długo czekać nie będziesz bo to co by nie mówić dobra piła zepsuć ją ciężko więc cena niższa jak za nową będzie i tak okazją. Tak po za tym trzeba było się wcześniej trochę zdecydować to już byś miał po sprawieJak by ktoś chciał to moją stołówkę mogę opchnąćpotrzebuje kasy
MLT 100![]()
Myślę że długo czekać nie będziesz bo to co by nie mówić dobra piła zepsuć ją ciężko więc cena niższa jak za nową będzie i tak okazją. Tak po za tym trzeba było się wcześniej trochę zdecydować to już byś miał po sprawie
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio na did ktoś pisał że trzeba odpowiednio do niego podejść i można spokojnie z nim pracować. Co prawda ja się nastawialem na sanki do niej oraz nową prowadnice, po za tym pasuje mi dp ukosnicy wizualnie i tarcze tej samej średnicy sąTen wozek po lewej stronie makity MLT jest wlasciwie nieprzydatny, chyba ze sie tnie sztachety. Solidniejsza culage posiada pila Scheppach z Jula, a do tego jest duuuzo tansza od Makity.
Jeśli mowa o tej "przenośnej" to też nie ma culagi kotwionej dwustronnie.Ten wozek po lewej stronie makity MLT jest wlasciwie nieprzydatny, chyba ze sie tnie sztachety. Solidniejsza culage posiada pila Scheppach z Jula, a do tego jest duuuzo tansza od Makity.
Taka
ale jak tne duze formatki, to lapie dodatkowo sciskiem po drugiej stronie culagi.
| Mam teraz okazję pracować na Boschu GTS 10 XC. Nie jest to co prawda tani sprzęt (odnośnie tytułu wątku), bo kosztuje coś koło 4 tysięcy złotych brutto, ale pozwolę sobie napisać krótką opinię na temat tego sprzętu. Marka i cena jednak robią swoje. Sprzęt jest świetny praktycznie pod każdym względem. Wszystko super sztywne i stabilne - wyłącznie odlewy, żadnych wytłoczek blaszanych, spasowane, działa sprawnie nic się nie zacina i nie przycina, nie odkształca przy nacisku (oczywiście w pewnych granicach rozsądku) itp. Pilarka pracuje na budowie - i robi swoją robotę. Cięte są formatki i deski, kantówki, głównie na szalunki - zarówno z płyt różnego rodzaju jak i z litego drewna. Ze wszystkimi materiałami radzi sobie doskonale. Nie jest to co prawda bardzo precyzyjne cięcie, ale podejrzewam, że i na formatki na kolumny czy meble nadawała by się doskonale. Ustawianie kątów działa znakomicie - w obu płaszczyznach - 45st to faktycznie 45st, a nie "coś koło tego". Jeśli ktoś dysponuje odpowiednią ilością wolnej gotówki - maszyna zdecydowanie godna polecenia. | |