A co kupiles??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Myślę że długo czekać nie będziesz bo to co by nie mówić dobra piła zepsuć ją ciężko więc cena niższa jak za nową będzie i tak okazją. Tak po za tym trzeba było się wcześniej trochę zdecydować to już byś miał po sprawieJak by ktoś chciał to moją stołówkę mogę opchnąćpotrzebuje kasy
MLT 100![]()
Myślę że długo czekać nie będziesz bo to co by nie mówić dobra piła zepsuć ją ciężko więc cena niższa jak za nową będzie i tak okazją. Tak po za tym trzeba było się wcześniej trochę zdecydować to już byś miał po sprawie
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio na did ktoś pisał że trzeba odpowiednio do niego podejść i można spokojnie z nim pracować. Co prawda ja się nastawialem na sanki do niej oraz nową prowadnice, po za tym pasuje mi dp ukosnicy wizualnie i tarcze tej samej średnicy sąTen wozek po lewej stronie makity MLT jest wlasciwie nieprzydatny, chyba ze sie tnie sztachety. Solidniejsza culage posiada pila Scheppach z Jula, a do tego jest duuuzo tansza od Makity.
Jeśli mowa o tej "przenośnej" to też nie ma culagi kotwionej dwustronnie.Ten wozek po lewej stronie makity MLT jest wlasciwie nieprzydatny, chyba ze sie tnie sztachety. Solidniejsza culage posiada pila Scheppach z Jula, a do tego jest duuuzo tansza od Makity.
Taka
ale jak tne duze formatki, to lapie dodatkowo sciskiem po drugiej stronie culagi.
Mam teraz okazję pracować na Boschu GTS 10 XC. Nie jest to co prawda tani sprzęt (odnośnie tytułu wątku), bo kosztuje coś koło 4 tysięcy złotych brutto, ale pozwolę sobie napisać krótką opinię na temat tego sprzętu. Marka i cena jednak robią swoje. Sprzęt jest świetny praktycznie pod każdym względem. Wszystko super sztywne i stabilne - wyłącznie odlewy, żadnych wytłoczek blaszanych, spasowane, działa sprawnie nic się nie zacina i nie przycina, nie odkształca przy nacisku (oczywiście w pewnych granicach rozsądku) itp. Pilarka pracuje na budowie - i robi swoją robotę. Cięte są formatki i deski, kantówki, głównie na szalunki - zarówno z płyt różnego rodzaju jak i z litego drewna. Ze wszystkimi materiałami radzi sobie doskonale. Nie jest to co prawda bardzo precyzyjne cięcie, ale podejrzewam, że i na formatki na kolumny czy meble nadawała by się doskonale. Ustawianie kątów działa znakomicie - w obu płaszczyznach - 45st to faktycznie 45st, a nie "coś koło tego". Jeśli ktoś dysponuje odpowiednią ilością wolnej gotówki - maszyna zdecydowanie godna polecenia. | ![]() |