csbiczek wzgledem GND :razz:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
polacz po jednym z kazdego koloru razem. pozniej zmierz napiecie na pozostalych wolnych. jak jest 48v to polaczyles dobrze. jak jest 0v to zamien jeden drucik.Pawell_17 napisał:ale nie wiem jak do wzmaka podłączyć jeszcze 4 kable (2x24) 2 niebieskie i 2 czarne ?
jak stosujesz cos innego niz jest w planach to przynajmniej rusz glowa...Pawell_17 napisał:Spytam jeszcze jak podłączyć te gniazdo do płytki http://www.allegro.pl/ite..._montazowe.html ?
dabyl napisał:Spinasz ze sobą jeden czarny i jeden niebieski i powstaje Ci GND, pozostałe wolne czarny i niebieski to +24 i -24
:!: :!: :!:Pawel S. napisał:nigdzie - to prad zmienny!Pawell_17 napisał:a gdzie + gdzie - ?
obojetnie bo w b-r wielkiej roznicy nie zauwazyszPawell_17 napisał:PS do ARN 226 buda 30l zamknięta czy BR lepiej ?
To może GDN 25/40 ? Na 100% musi być TonsilPawel S. napisał:grac bedzie. ale bedziesz czesto pracowal na max mocy wiec lepiej zrob mostek
no chyba ze chcesz kupic gotowa plytke od irka to wtedy rob ten pojedynczy (plytki do mostka sie skonczyly)
Carmin napisał:To może GDN 25/40 ? Na 100% musi być Tonsil![]()
nieArek460 napisał:Jak podpiąć transformator ? dwa czarne mają być razem do środkowej dziurki ? i dwa niebieskie po bokach ?
nie wlaczaj bez radiatora :!:Arek460 napisał:ok, podpiąłem to, nie mam radiatora, ale czy TDA powinno się grzać w stanie spoczynku ???
takie posty akurat nic nie pomagaja ;]Arek460 napisał:proszę o szybką odpowiedź
wsadz dowolne o nie mniejszej pojemnoscisuchythc napisał:brakuje mi jeszcze tylko kondensatorów 100uF 25V
jezeli zlutowales dobrze to taksuchythc napisał:czy jest szansa żeby ruszyło bezproblemowo??
bez przesady - zalecane zasilanie to 2x24v!bart210 napisał:Trafo zdecydowanie za słabe. Potrzebujesz ok. 2x30V