adambb napisał:Jakieś ? a jak bada się przyczyny katastrof ?, temat poruszany w niewygodnych faktach co się stało z tym jak to ujełeś żelastwem
To ty w końcu pytasz gdzie ono jest, czy gdzie było? Było dużo zdjęć tego żelastwa. Było na miejscu katastrofy. Gdzie jest w tej chwili skąd mam wiedzieć i co to wnosi?
adambb napisał:A skąd to wiesz ? masz jakieś dowody, jesteś tłumaczem ? na słowo Ci nie uwierze
Loose Change 2nd edition, około 16 minuty.
"Danielle O'Brien, an Air Traffic Controller at Dulles International Airport, told ABC News that everybody in the control room thought that Flight 77 was a military plane."
Cała wypowiedź z wywiadu na który się Loose Change powołuje:
"The speed, the maneuverability, the way that he turned, we all thought in the radar room, all of us experienced air traffic controllers, that that was a military plane," says O'Brien. "You don't fly a 757 in that manner. It's unsafe."
Albo to:
"Ben Fountain, a financial analyst who worked in the WTC, told People Magazine that in the weeks before 9-11, there were a number of unannounced and unusual drills where sections of both the Twin Towers and Building 7 were evacuated for security reasons."
Oryginał:
"How could they let this happen? They knew this building was a target. Over the past few weeks we'd been evacuated a number of times, which is unusual. I think they had an inkling something was going on."
A polskie tłumaczenie, które widziałem było jeszcze ładniej zmasakrowane. Gościa nazwali "Ben Fontanna" i powsadzali cudzysłowy, których nie było.
jesteś tłumaczem
Jestem.
To chyba najlepsze podsumowanie końca dyskusji z Tobą
Zanim skończysz może odpowiedz na moje dwa pytania albo napiszesz czemu nie chcesz odpowiedzieć?
pegelmesser napisał:Panowie, wszsycy wiedz ajk bylo, ale widze niektorzy zyja w innym swiecie i łykaja chyba ta mediano-polityczna papke w ktorej sa jedynie słuszne "prawdy". Amerykanie to najgłupszy narod na swiecie i moze oni w to wierza ze Bin LAden itp ale juz dawno udowodniono tak na prawde jak to bylo z tymi WTC.
Przeczytaj to co napisałeś jak wytrzeźwiejesz.