Dla kogoś nie osłuchanego, nie interesującego się sprzętem Hi-Fi będzie to naprawdę rewelacja.
No właśnie, jak ktoś jest ślepo zapatrzony od iluś tam lat w markę Tonsil, to faktycznie dla nich to może być rewelacja :flapper:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dla kogoś nie osłuchanego, nie interesującego się sprzętem Hi-Fi będzie to naprawdę rewelacja.
No właśnie, jak ktoś jest ślepo zapatrzony od iluś tam lat w markę Tonsil, to faktycznie dla nich to może być rewelacja
Niech Tonsil prześle nam parkę głośników na testy i poda cenę detaliczną, wtedy wszystko się okaże.
Chyba cię poniosło Marian
Unikną problemu klonów itp a klient będzie mógł kupić jedynie cały zestaw jeśli mu się spodoba.
No właśnie chyba dla niech się liczy dlatego wystawiali się na targach za granicą.(sprzedaż za granicą się nie liczy, ponieważ rozmawiamy o polskich realiach)
Po co żeby zarobić 50 zł na głośniku?Jeśli te nowe głośniki są tak dobre że konstrukcja na nich ma kosztować 20.000zł, to niech zaczną sprzedawać w detalu, będzie to super hit i będą polecane jak Wavecory.
Nie wiem, już to było poruszane powyżej. Lepiej wypromować i sprzedać 5 zestawów po 20 tyś czy 100 zestawów po 1 tyś, jak myślisz...?I myślisz że polaczki kupią kolumny za 20.000zł?
A kto ma to pomierzyć i gdzie, masz lepsze warunki od tych które prezentują?Niech dadzą na pomiary i na odsłuch,
No właśnie chyba dla niech się liczy dlatego wystawiali się na targach za granicą.
Po co żeby zarobić 50 zł na głośniku?
Lepiej wypromować i sprzedać 5 zestawów po 20 tyś czy 100 zestawów po 1 tyś, jak myślisz...?
A skąd wiesz, że zagra gorzej? Ja pierdziele....jedno zdjęcie zobaczyli i z napisem Tonsil i już źle zagra.
A jak zagra lepiej niż droższe to też nie kupisz bo to polski Tonsil?
Chyba cię poniosło Marian, ktoś zainwestował parę ładnych złotych na reaktywację zniszczonej przez różne działania markę i ma przesyłać głośniki do testów garażowym rzeźbiarzom? Ja na ich miejscu nawet nie wprowadzałbym ich do sprzedaży. Unikną problemu klonów itp a klient będzie mógł kupić jedynie cały zestaw jeśli mu się spodoba.
Myslisz sie, naprawde wiele osob majacych kase kupuje kolumny takie, jakie im sie podobaja, a nie takie jakie graja super. Oczywiscie to nie regula, ale bogatych ludzi stac na takie fanaberie,
I tu powinna zakończyć się polemika, bo te Vify BC to najniższa półka Vify i nic sobą nie reprezentują, więc tylko do nich można tonsila przyrównywać...Ale od niektórych Vify - BC
A widziałeś paczkę z ośmioma vifami BC ?
bo co chcesz przyrównywać.
Ale od niektórych Vify - BC to akurat wiele przetworników Tonsila było lepszych.
Ale to co piszesz jest kompletnie pozbawione sensu i jakiejkolwiek logiki. Wstawienie 8 głośników ma poprawić ich jakość ? I jaki miałoby sens robienie konstrukcji na 8 najgorszych głośnikach vify skoro są te lepsze.. ?
8 glosnikow Tonsila zagra lepszym basem niz jeden/dwa accutony czy exele w tym samym rozmiarze. Proste. A jesli stworzyli glosniki w oparciu o zupelnie nowa technologie to tylko sie cieszyc.
No co ty, stary. Jakim lepszym basem. Czy widziałeś chociaż jedna 15tkę tonsila która miałaby mozliwości basowe lepsze aniżeli accuton czy excel ? Podaj przykłady, nie bądź gołosłowny.
Bo ja nie widziałem ani jednej. Może lepiej poczekaj z zachwytami do momentu aż to pokażą bo za parę postów sie okaże, że te tonsiel tow sumie sa najlepsze głośniki na swiecie i kładą wszystko co sie da.