Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

To znaczy że korzystniej dać br z tyłu?takero napisał:Nic za darmo - taki br z przodu,szczególnie gdy dwa małe potrafi nieźle w charce namieszać![]()
GC starczy...gi napisał:Macie pomysł co kupić do napędzenia tych totemów (jakiś wzmac/ampli) ?
chyba sobie nie zdajesz sprawy jakich umiejętności to wymaga...gi napisał:Teraz tylko czekać na totemy i tutorialaNa pewno się przyda jak będę składał podłogówki. Na dzień dzisiejszy w planach jednak klon Amati:
nawet LM3886 czy TDA7294 wystarczygi napisał:Macie pomysł co kupić do napędzenia tych totemów (jakiś wzmac/ampli) ?
a kto o tym nie marzygi napisał:Na dzień dzisiejszy w planach jednak klon Amati:
takero napisał:chyba sobie nie zdajesz sprawy jakich umiejętności to wymaga...

Pawel S. napisał:nawet LM3886 czy TDA7294 wystarczy
Pawel S. napisał:a kto o tym nie marzy![]()
napisz do irka o uniampa - podobno ma juz gotowce w obudowie na sprzedazgi napisał:Wolał bym coś gotowego z obudową etc. Masz jakiś pomysł ?
gi napisał:Swoją drogą zastanawiam się z jakiego drewna są zrobione te przekładańce na boki..
Pawel S. napisał:napisz do irka o uniampa - podobno ma juz gotowce w obudowie na sprzedaz
innych fabrycznych wzmacniaczy niechce tykac bo niestac mnie na taki ktory mnie zadowoli po zabawie z uniampem czy symasymem
takero napisał:Niestety wiedza to nie wszystko...
Fornirowanie to niby taka prosta sprawa - smarujesz klejem i jazda, a jednak wielu ludzi ma z tym problemy...
Żeby być w stanie takie obudowy wyprodukować potrzeba przede wszystkim doświadczenia - żeby móc tworzyć sztukę wpierw trezba nauczyć się rzemiosła - i tego nie ominiesz...
jakos nikt z testujacych na bledy konstrukcji nie narzeka wiec wg mnie jest OKgi napisał:choć ten projekt chyba ciągle w fazie testów jest ?
i pieniedzy...gi napisał:Wykonanie to tylko kwestia czasu i dużej ilości przekleństw
Pawel S. napisał:jakos nikt z testujacych na bledy konstrukcji nie narzeka wiec wg mnie jest OK
Pawel S. napisał:i pieniedzy...