Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jak sie dogadasz to i za takie pieniadze kupiszgi napisał:Patrząc jednak na ceny mdf/hdf 3mm:
http://www.meble.pl/pl/323,326/326/meble144.html 2,6 zł/m2
http://www.biznes.meble.p.../meble6739.html 4,25 zł/m2
Może nie było by tak źle (choć ceny dla odbiorcy detalicznego były by na pewno wyższe).
ja place ok 25zl za 19mm MDF razem z cieciem wiec raczej bedzie taniejmIKI napisał:u mnie w sklepie to koszt ok 10-12zl za m2
lub czegos rownie dobrego - np usherymIKI napisał:ps. jak masz zamiar klonowac sonusy to ponizej scanspeakow nie mozna zejsc![]()
mIKI napisał:ps. jak masz zamiar klonowac sonusy to ponizej scanspeakow nie mozna zejsc![]()
mIKI napisał:gi, no i tego nie czaje... lapiej kupic lepsze glosniki i postawic proste skrzynki niz wydac 2k pln na obudowy a wstawic byle jakie glosniki.. eh
damiani napisał:wlasnie w tym sztuka zeby miec i nieprzecietne obudowy cieszace oko i dobre glosniki w nichja osobiscie wole efektowne obudowy niz niewiadomo jakie glosniki, oczywiscie bez przesady
![]()
Pawel S. napisał:napisz do irka o uniampa - podobno ma juz gotowce w obudowie na sprzedaz
innych fabrycznych wzmacniaczy niechce tykac bo niestac mnie na taki ktory mnie zadowoli po zabawie z uniampem czy symasymem
[/center:3330ec7400]ja wole lepsze glosniki w surowej obudowiedamiani napisał:wlasnie w tym sztuka zeby miec i nieprzecietne obudowy cieszace oko i dobre glosniki w nichja osobiscie wole efektowne obudowy niz niewiadomo jakie glosniki, oczywiscie bez przesady
![]()
tak, wykonam je i nawet udowodnie ze frezarka jest baaaardzo przydatnagi napisał:Jeżeli mogę mieć prośbę to chętnie bym zobaczył jak wykonujesz frezy pod głośniki (o ile takie planujesz). Szkoda mi kasy na frezarkę (bo średnio widzę jej późniejsze wykorzystanie), a nie widzę zbytniej możliwości zrobienia tego ręcznie więc szukam pomysłów Frezarką to nie duża filozofia:
tak jak w moich? (tylko pion z kazdej strony) czy np front na kazdej krawedzi?Caleb napisał:mile widziane zaokraglenia
nie. 19mm + frezy 5x45stopniCaleb napisał:o widze podwojny front )