Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
u mnie w prawym kanale gdzie bylo DC padl jeden tran koncowy... sterujacy jest ok. i pytanie czy mogl sie spalic sam od siebie czy wina tkwi gdzie indziej ? dodam ze trany te roznily sie troche od tych z zamowienia wspolnego Pawla S. no i mozliwe ze sa to podrobki... zakupilem je w Aprovi...bart210 napisał:dolphin123, może sprawdź rezystory R13 i R71.
moglo w moim przypadku tak byc... wymienilem tran przyjrzalem sie mocowaniu, umocowalem prawidlowo i Uni smiga jak nalezy...irek napisał:tranzystor mogl sie spalic jak byl zle dokrecony do radiatora.
i tu troszke dziwna sprawa bo zarowno te od Pawla jak i te z Aprovi mialy identyczna strukture 4x4 po rozbiciu ich... a druki na obudowach byly nieco inne i jakby ten z Aprovi taki niedorobiony wizualnie, nie wiem jak to okreslic dokladnie..A jesli podrubka to tylko walniecie mlotka wyjasni sprawe. Jesli struktura ma 4x4mm to oryginal a jak mniej to podruba.
2pacaveli napisał:Ja mam tylko takie male pytanie. Czy te cale wzmacniacze Symasym i UniAmp "wlasnej roboty" to urzadzenia lepsze jakosciowo od DENONA PMA-700AE?
Troszke mi teraz Irku pojechales... Ale wole wydac 20zl wiecej i wstawic dla swietego spokoju to zabezpieczenie niz pozniej patrzec jak mi sie glosniczek zjaral gdy jakis element sam z siebie sie zjara... niedokrecony trnzystor pojaral mi sie przy ostatniej naprawie, wczeniej nie to bylo przyczyna a wlasnie "super" jakosc samych elementow kupionych w aprovi..irek napisał:A jak ktos nie potarfi przykrecic tranzystora do radiatora to sie nie dziwie ze sie teraz boi sluchac tego co zrobil.
irek napisał:W elektronice liczy sie tylko szczescie, ja i inni je maja a Ty niestety nie