Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
takie pytania nie powinny mieć miejsca podczas budowy wzmacniacza!Jimi napisał:Bo w mojej wersji nie mam zaznaczonego gdzie mam wlutować R17 R36 R64 R82 (wiem że od spodu, ale jak?) i tylko dla pewności, one mają mieć 22Ω i 5W?
każda nie ma oznaczeń, nie tylko Twoja... Masz od dołu większe punkty lutownicze, w sumie osiem...Jimi napisał:Bo w mojej wersji nie mam zaznaczonego gdzie mam wlutować R17 R36 R64 R82 (wiem że od spodu, ale jak?
nie!Jimi napisał:tylko dla pewności, one mają mieć 22Ω i 5W?
tak... 4,7kΩJimi napisał:Domyślam się, że tak samo jest np. z:
4K7 (R32 R38 R49 R50 R52) - mają mieć 4700Ω
no akuratnic konkretnegon nie naqpisałe sAmper6 napisał:Te newralgiczne, obudowy - miejsca tam gdzie będzie UNI, selektor, przedwzmacniacze - aby uniknąć niepotrzebnego zwarcia. Oczywiście zastosuję kołki takie jak pod mobo.
Amper6 napisał:radiator mam na tyle pokaźny, że w 100% jest w stanie odprowadzić dość strat w postaci ciepła.
irek napisał:Amper6 napisał:radiator mam na tyle pokaźny, że w 100% jest w stanie odprowadzić dość strat w postaci ciepła.
Nie problem tkwi w radiatorze tylko montazu tranzystorow do niego i tu najwazniejsza jest jakosc podkladek i ilosc i jakosc smaru silikonowego.