Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kombo napisał:nie lepiej zapłacic te parę złotych za profesjonalna płytkę?
hdhmr napisał:Niestety w sklepie dostałem tylko rezystory +/- 5% (te beżowe) Czy one pogorszą jakoś brzmienia wzmacniacza?
WIMA na wejscie, a po za tym - byle sprawne bylyNo to jeszcze jedno pytanko-chodzi mi o elementy,czy ktoś stosował wyższej jakości,i jaki to miało efekt.Czy jest granica jakości względem poprawy dżwieku.A w ogóle to jakie stosujecie?
Valerian napisał:czy ktoś stosował wyższej jakości,i jaki to miało efekt.Czy jest granica jakości względem poprawy dżwieku.
Amper6 napisał:Właśnie składam UNI. Wiąże się z tym małe pytanie. Czy mogę użyć BC557C zamiast BC556B i BC547B zamiast 546? Sprawdzałem DATA SHEET tych pierwszych, które wymieniłem i zauważyłem różnicę w pewnych parametrach : http://www.nxp.com/documents/data_sheet/BC556_557.pdf i mam właśnie ten dylemat - lutować czy nie. Niestety u elektronika nie było takiej ilości tranów do UNI i musiałem posiłkować się (poleconymi) zamiennikami.