Ludzie Wy tu gada gadu a ja mam wzmaka z rozpierniczonym preampem, kazdy kanal gra inaczej a nowe kolumny sie tylko przy nim mecza... Tez chce uniampa... :-(
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zaloze sie ze jakby irek zlozyl 100szt uniampa to by poszly w ciagu max 2 tygodni. dzisiaj mielismy spota (4 osoby) i chetni jestesmy na 5 uniampowMormoN napisał:Tez chce uniampa...
Pawel S. napisał:zaloze sie ze jakby irek zlozyl 100szt uniampa to by poszly w ciagu max 2 tygodni. dzisiaj mielismy spota (4 osoby) i chetni jestesmy na 5 uniampow
nie zapomnialem - ja chce ale mam symka wiec nie zmieniamMichał K. napisał:Pawle zapomniałeś chyba o mnie
Pawel S. napisał:dzisiaj mielismy spota (4 osoby) i chetni jestesmy na 5 uniampow
malyzmc napisał:Witam! Ja również chciałbym zobaczyć fotki i dokumentacje tego cudeńka :grin: . Już nie mogę się doczekać.
cena jest - ok 170zl ;]dolphin123 napisał:znajac zycie i tak wielu zrezygnuje jak bedzie konkretna cena![]()
z tego co wiem to beda 300W. jedna para daje max 150w wiec 2 juz 300 (przynajmniej tak podpowiada logika)malyzmc napisał:uniampy 200 i 300W
Pawel S. napisał:cena jest - ok 170zl ;]
wg mnie cena baaaardzo atrakcyjna![]()