• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

UniAMP by Irek - pierwsze testy i odsłuchy :)

Ludzie Wy tu gada gadu a ja mam wzmaka z rozpierniczonym preampem, kazdy kanal gra inaczej a nowe kolumny sie tylko przy nim mecza... Tez chce uniampa... :-(

jak ktos kiedys bedzie mial luznego uniampa chetnie wyporzyczylbym na tescik;) jestem ciekaw konfrontacji z symkiem na 2 parach i wypasnie... na dosc wymagajacych kolumnach;)

Ja byłbym chętny nawet na same płytki jeśli jest taka możliwość i jeśli mogłoby to coś przyspieszyć.

Ja też bym był chętny, chyba zaczne zbierać kase, może do tego czasu nazbieram. Pewnie i tak lista oczekujących jest tak duża, że bedzie trzeba i tak długo czekać.

Witam! Ja również chciałbym zobaczyć fotki i dokumentacje tego cudeńka :grin: . Już nie mogę się doczekać.

malyzmc napisał:
Witam! Ja również chciałbym zobaczyć fotki i dokumentacje tego cudeńka :grin: . Już nie mogę się doczekać.

irek pewnie trzyma sie tej zasady ze "im dluzej czekasz, tym lepiej smakuje".

Pierwszy post o Uniampie był 2007-01-06 więc rzeczywiście kawałek czasu temu :)

Miejmy nadzieje, że prace już na ukończeniu :]

Gi

Nom dobrze by było, ale musimy dać jeszcze trochę czasu naszym konstruktorom :razz: żeby wszystko było perfekcyjnie zrobione :wink:
Swoją drogą to ja zastanawiam się, czy nie czekać na mocniejszą wersje UNIampa (mam nadzieje że się ukaże) tylko to pewnie długo potrwa :mad: Trzeba cierpliwości.
Miejmy nadzieje, że prace zostaną szybko ukończone :wink:

Pawel S. napisał:
cena jest - ok 170zl ;]
wg mnie cena baaaardzo atrakcyjna ;)

Za co konkretnie, sama końcówka mocy chyba ?

Nie będę tu podawał konkretnej kwoty bo nie wiem czy irek sobie życzy, ale z trafem, zasilaczem, selektorem wejść (czyli komplet ?) wychodzi sporo więcej (choć i tak stosunkowo tanio), więc ludzie zachęceni tymi 170zł mogą się potem rozczarować jak nie pomyślą o reszcie elementów. ;)

A czy zrezygnują ... to zależy tylko od ceny prawda ? Przydała by się też w końcu jakaś recenzja/porównanie z symkiem/GC/etc coby wiedzieć jak to wypada w porównaniu.

Gi

PS: W jakiej wielkości obudowę będzie można to wrzucić ? Nadały by się któreś z tych:
http://sklep.avt.pl/c/pl/81_581/1/1/0/long/obudowy+metalowe.html
???

Powrót