to umieszczając uniamp w obudowie metalowej należy odizolować radiator od obudowy?csbiczek napisał:A podkładki mikowe zastosowałeś??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to umieszczając uniamp w obudowie metalowej należy odizolować radiator od obudowy?csbiczek napisał:A podkładki mikowe zastosowałeś??
dokladnie to samo zrobilem dzisiaj ja :/ wczesniej Uni na starym radiatorze dzialal...Tanner napisał:Podczas wiercenia w radiatorze przykładałem go do uniampa zeby wycelowac dziurki. Bez podkładek,
To jak mam komplet od Irka, to pewnie są tam podkładki, ciemno już i zmęczony jestem to nie będę sprawdzał. To mogę śmiało użyć takiej obudowy?csbiczek napisał:vicher, należy odizolować trany od radiatora.
Niekoniecznie, wystarczy że będzie z jednego kanału uszkodzony i też będzie palić bezpiecznik.
dolphin123 napisał:PW OD IRKA:
"Na obudowach toshib wystepuje napiecie zasilania i nie powinny sie od tego spalic. Mozliwe ze spalila sie dioda zabezpieczajaca (1N4007) za bezpiecznikami. Trzeba ja wylutowac i sprawdzic czy nie ma zwarcia."