Pamiętam ze mi tez przy 1 uruchomieniu uni pod kompem wywaliło bezpiecznik, wymieniłem i do tej pory jest ok.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Raczej nie. Uniamp na wejściu ma rezystory 10R, które w razie zwarcia lub zbyt dużego impulsu przepalają się. Przynajmniej tak u mnie było.n_omyzs napisał:gi, moze laptop przy wlaczaniu lub wylaczaniu laduje jakis duzy impuls na wyjscie karty dzwiekowej (stuk) i przeciazenie wywala bezpiecznik... to tylko hipoteza.
Chciałem zapytać, czy ma ktoś jakieś schematy, materiały, płytki albo coś które umożliwiły by pracę tej konstrukcji z zasilanie +80V (napięcie transformatora ok 2x55V)?irek napisał:Koncowki uniamp moga pracowac do +-100V co z dodatkowymi tranzystorami ma dawac do ok 2x800W/4.
Na pewno ktoś odpowie (mam nadzieję)Pawel S. napisał:bart210, jak nikt nie odpowiedzial to teraz tez masz male szanse![]()