Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I ładnie wyglądairek napisał:Aluminium to i tak kiepski material na obudowe ma tylko ta zalete ze latwo sie obrabia bo jest miekki.
Śruba jest M4. Jedyne co to ściąłem łepek żeby zmieścił się wprofilu. Sam się ździwiłem siłą z jaką można dokręcić śrubę M4 w porównaniu do M3, jest ona zdecydowanie większa.irek napisał:Nie polecam docisku jaki zrobil luke666 bo jest w zlym miejscy, powinien byc chociaz na wysokosci tranzystorow steruajcych. No i mi to wyglada na srube M3 a to juz za malo na dwa tranzystory, podkaldki tez sa jakies podejzane i strasznie duzo smaru. Dobrze ze jest zapas mocy na tranzystorach to to bedzie dzialac ale przy 200W/pary taki montaz nie spelnilby zadania.
jakoś do tej pory nikt nie miał z tym problemu... Tu masz fote jednej strony, druga tak samo..ROBAK13 napisał:PS. Moim zdaniem powinno to być jaśniej wyjaśnione na schemacie montażowym.
normalnie...Blitzer napisał:Jak sluchacie muzyki bez regulacji tonow?
nie wiem jakie masz płyty ale ja nie pamiętam kiedy musiałem coś poprawiać...Blitzer napisał:Przeciez plyty sa roznie nagrywane i czasem trzeba troche dzwiek poprawic...
zazwyczaj używa się odtwarzacza CD do odsłuchów :wink:Blitzer napisał:Chyba nie uzywacie EQ z winampa? :wink:
półka cenowa ok 1500zł o ile mnie pamięć nie myli choć pewnie nie ma reguły...Blitzer napisał:Mozecie jakos okreslic jak dobry jest ten wzmak w porownianiu do firmowych konstrukcji?
Ja bym raczej powiedział, że Leach-a, Krell używał tej topologi we wzmakach w latach 80kaman777 napisał:hm przypomina tylko ?? :> ja bym powiedział ze to jest w duzym stopniu oparte na topologi krella