Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sklep owszem ale bardziej kupujacy kolega skoro nie potrafił wytłumaczyć o co chodzi.Jeśli problemy sa w trakcie kompletowania elementów to co bedzie pózniej?a tak BTW - raczej mało fachowy ten Twój sklep...
no nie zapmniałem tylko tak sie sfociło(same koncówki).Sym bedzie sie składał z kilku modułów projektu Irkazapomniales dodac o schemacie mojego zabezpieczenia na ktorym to wszystko lezy![]()
oczywiście UNI.Za pomyłkę przeprzszam autora Uni.zbyszek napisał:Sym bedzie sie składał z
zmierz ;]K0Mii napisał:witam mam małe pytanko ponieważ nie umiem znaleźć nigdzie wartości tego parametru, jaką ma uni szybkość narastania napięcia wyjściowego ?
witam mam małe pytanko ponieważ nie umiem znaleźć nigdzie wartości tego parametru, jaką ma uni szybkość narastania napięcia wyjściowego ?
porcupineG napisał:dzisiaj znowu pogralo chwile po czym spalilo bezpieczniki ;/ na szczescie nic nie zaplonelo, gdzie mam szukac przyczyny ?
porcupineG napisał:debil ze mnie, podłączyłęm na odwrót mase z sygnałem jednego kanału, ale czy to tłumaczy spalenie się tranzystorów ?