Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też je podejrzewam. Harman Kardon PM650 się nagrzewa jak piec po kilku minutach grania.Albo te Heco mają jakąś wredną impedancję
czyli napiecie zasilania?Zbudowałem Uniampa v1 i mam problem z napięciem na wyjściu bo wynosi ono 32V na prawym i na lewym kanale.
A tranzystory sterujące/końcowe masz całe? Rezystory emiterowe nie mają przerw?
Więc tak, odpaliłem po kolei przez rezystor, prąd ok, rez nie grzeje się więc podłączyłem bez oba kanały (trafo do uruchomienia 2 x 28V).
Na prawym około 30mV a na lewym coś około 50mV, na emiterowych jak na foto 6-7mV :
Jednak jak wyłączę trafo na emiterowych od razu spada, ale rośnie na wyjściu, czy to normalne bez podpiętych głośników ? Nie jestem pewien czy przy włączeniu na chwile również nie jest na wyjściu około 202mV
Czy po prostu podłączyć głośniki i zobaczyć jak gra
A ja wiem. Niechlujne luty. Nie ma innej opcji. Normalnie złozony wzmacniacz odpala od kopa i nic sie nie dzieje potem z nim.Nie wiem od czego sie tak dzieje