A gdzie schemat oraz symulacja zwrotnicy ?
schematu nie bedzie narazie
a pomiary zrobie w wolnym czasie i pokaze
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A gdzie schemat oraz symulacja zwrotnicy ?
Zwrotnica...
Całość zaprojektowana na podstawie pomiarów i odłuchów. Punkt podziału znajduje się w okolicach 2,5kHz.
schematu nie bedzie narazie
a pomiary zrobie w wolnym czasie i pokaze
Nie rozumiem
ale ten "profesjonalny" lakiernik mógł się lepiej postarać
Lakierowanie - za darmo (lakierowałem samochód i to jako gratis)
te strojenie na 55Hz dla głośnika z rezonansem na 35Hz nie jest jednak za wysokie ?
W jakim metrażu grają ?
Ale nie za długoa będzie to chyba hybryda Ravena ale na nią muszę jeszcze chwilę poczekać.
hybryda RavenaNic mi nie wiadomo, coś mnie ominęło, jest jakiś temat.. na ten temat ? :???: | ![]() |
Gratuluję pięknych kolumn. Widzę nawiązanie do Pianocraft. Słuchałem Usher 8935A w obudowie zamkniętej 16L i bas był powalający w pokoju 9m^2. Moje mają grać w salonie 35m^2 myślę, że w BR dadzą radę. Jeśli nie, to będzie motywacja do 3W może właśnie z 8955 w TL ?maskownice poprawie i zapodam nowe zdjecia
chcialem monitory a litraz w takim przypadku jest ograniczony
graja naprawde fajnym basem, takim jaki lubie
nie zalezalo mi na niskim basie bo mam 8955 i bede robil suba aktywnego
graja w 22m2
i basu jest naprawdę wystarczająco
Nie wiem o co wam chodzi z tymi maskownicami, przecież nie da się ich tak zrobić żeby na zdjęciu wyglądała jak reszta kolumny. To są zupełnie rożne materiały, faktury i nawet najczarniejsza z czarnych maskownic będzie wypadać blado przy lakierze.
Nie wiem o co wam chodzi z tymi maskownicami, przecież nie da się ich tak zrobić żeby na zdjęciu wyglądała jak reszta kolumny.
A wy ciagle to samo
Słuchałem Usher 8935A w obudowie zamkniętej 16L i bas był powalający w pokoju 9m^2
Black Label by pasował lepiej jak Red Label![]()