Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Yoshi, że tak zapytam liczę na szczerą odpowiedź.W takim razie muszę się zapoznać z nową wersją, może się przekonam jeżeli te dodatkowe funkcje faktycznie coś mi wniosą.
Z jakiego sprzętu pomiarowego obecnie korzystasz chodzi mi o mikrofon, preamp itp. Z góry dzięki za info.
Dzieki za info. To coś podobnie jak jak teraz. Z tym zero mam preamp mpa-102.Mikrofon behringer b5 z indywidualną ch-ką kalibracyjną. Preamp jest DIY na układzie SSM2019, zasilany bateryjne (trochę słaby pomysł bo phantom + preamp to 9 baterii 9V). Statyw jakiś typowy mikrofonowy ze sklepu muzycznego. Wzmacniacz mocy 1 kanałowy na tda7294 + zintegrowany JIG do arty. Okablowanie diy na kablach klotza (chyba).
Do tego mam laptopa + karta M-Audio na USB + ARTA. Ewentualnie stary blaszak soundblasterem live, SW i zewnętrzny JIG.
Nie do tego ten program służy.Możecie napisać dla laika jak zrobić pomiar SPL w VituixCAD ? Strasznie dużo tam wszystkiego. Jig z arty się nada ?
Nie do tego ten program służy.
To jest symulator zwrotnicy. Nie tool do pomiarów.
Jeśli masz plik w .Frd czy .txt .imp teoretycznie można ale nie próbowałem.To można załadować pomiar głośnika w SW wykonany na XP ? Sam nie mogę sprawdzić bo jestem 1000km od domu i wracam za miesiąc.
Parametr Z przy głośniku na schemacie. Lub na pierwszej zakładce pole delay.Przepraszam za odkopanie wątku z 2018 roku. Chciałem zapytać w jaki sposób wprowadzić informację o offsecie głośników w tym programie?
Sprawdzę jutro, ale coś skopane. Nie powinno tak być. Masz najnowszą wersję programu ?Tak właśnie próbowałem wprowadzać te dane jednak wyniki są różne dla parametru delay w zakładce głośniki oraz parametru Z w zakładce crossover dla głośnika.