Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
takero napisał:znajdź litraż i strojenie to pomyślimy![]()
Ja od początku myślałem zostawić całość i tylko głośnik wymienić.takero napisał:nie sprzedawaj budy z głośnikiem i jak panel się przegrzeje i padnie to odeślesz na gwarancje![]()
jeśli buda Ci się podoba...rafal20 napisał:Ja od początku myślałem zostawić całość i tylko głośnik wymienić.
jeśli niewidocznie to nie będzie problemurafal20 napisał:Pytanie czy taką gwarancje uznają jeśli ingerowałem w suba.
nie ingeruj w elektronikę ! Po co ? Tranzystory to maja tu raczej małę znaczenie.rafal20 napisał:Ew tranzystory się wymieni bo pewnie znajdą się zamienniki. Może ktoś wie ile mogą wytrzymać te w VK?
dlatego warto jest nową budę zrobićrafal20 napisał:Tasior wiem, ale pewne zmiany będę musiał zastosować - pn inny rozstaw otworów na śruby itd
vify z linku - drugą sprzedasz i nie będzie źlerafal20 napisał:No ale może znajdziecie jakiś dobry głośnik 6 lub 8R![]()