Nie na temat...
Jeśli kogoś interesuje to proszę pisać na PW. | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli kogoś interesuje to proszę pisać na PW. | ![]() |
znajomi motocyklisci po pożarze garazu postawili wlasnie taki betonowy. po wylaniu fundamentow postawili caly garaz w jeden dzienMożesz postawić też garaż z płyt betonowych ogrodzeniowych, szybko się stawia i jest trwały. Widziałem też ocieplane styropianem i zaciągnięte klejem. Osobiście wolałbym taki od blaszaka.
profilaktycznie zrob 3 fazy - wiecej mozliwosciInstalacja elektryczna w środku potem (wystarczy 230V)
audi a8 w wersji long wchodzi spokojnie i trochu wolnego miejsca zostanie
ile to kosztowalo?ploter a widziałeś mój garaż? Konstrukcja jest zrobiona na szkielecie z rur, na ziemi wylewka, ściany to płyta osb obłożona z zewnątrz styropianem 50 mm, na to putz. Na dachu jest drewniana konstrukcja + blacha trapezowa, dodatkowo ociepliłem to wełną mineralną 100 mm i płytą osb żeby nie pyliło.
Z płyty obornickiej, pisałem o tym materiale... Sam sobie zrobisz taniej...A co powiecie na kontener ??
Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie, sporo materiałów miałem jako pozostałości po elewacji na domu. Rury były z odzysku, kiedyś służyły jako rury do COile to kosztowalo?
Taki budynek gospodarczy do 25m, (nie mylić z garażem bo na taki trzeba pozwolenie na budowę) trzeba zgłosić w odpowiednim urzędzie aby potem nie rozbierać. Każdy ma innych sąsiadów więc lepiej zrobić to jak się należy.nie trzeba żadnych zezwoleń bo jak coś to rozbierasz.
Potwierdzam, zgłaszasz np w starostwie, w ciągu 30dni jak nie przyjdzie odmowa to stawiasz i tyle w temacie.Taki budynek gospodarczy do 25m, (nie mylić z garażem bo na taki trzeba pozwolenie na budowę) trzeba zgłosić w odpowiednim urzędzie aby potem nie rozbierać. Każdy ma innych sąsiadów więc lepiej zrobić to jak się należy.
Płtyty betonowe są tanie 4 elementy wraz ze słupem to koszt 120 zł max. Nie trzeba fundamentów przesadnych.
az tak tanie?Płtyty betonowe są tanie 4 elementy wraz ze słupem to koszt 120 zł max.