Tak kopalnia pomysłó reflektory podłaczone do drażka kierowniczego
Nie chodzi o to jak bylo podlaczone, ale sam pomysl tego rozwiazania.
W najmocniejszej wersji W140 było 580koni on też służył do scigania?
Na autobanie? czemu nie. W koncu to jedyne miejsce na swiecie gdzie nie ma ograniczenia predkosci, wiec na cos te konie mozna uzyc, no bo jak nie na przyspieszanie to po co?
Czy ty nie rozumiesz ze te auta wrecz zachecaja do spokojnej jazdy a nie zrywania asfaltu spod swiateł?
No nie rozumiem, po co mi 500 koni w aucie? zeby powoli i monotonnie jezdzic? Jak bede chcial powoli i monotonnie to kupie BMW 725 z dizlem od "trojki" Bede mial komfort plus slimaczenie na drodze.
Wzrost mocy silnika stosuje sie zawsze po to zeby auto bylo bardziej dynamiczne, szczegolnie jak jest wielkie i ciezkie jak autosan.
Nie dla takich dziadków tylko paleta silników była duża i mozna było wybrać ekonomiczne 2.0
Tiaaa ekonomiczne. Czy mercedes zrobil choc jeden ekonomiczny silnik benzynowy? Ja nie mam nic przeciwko mercedesowi, lubie ta marke i same auta, ale nie jest w nie zaslepiony. Ekonomia i mercedes to dwa slowa, ktore kompletnie do siebie nie pasuja.
Chyba że uległeś temu czarowi mercedesa tzn 200khm w mercu a czujesz sie jak byś jechał 80
Wrecz przeciwnie, jechalem troche ponad 150 i mialem wrazenie, ze wszystko sie rozpada.
Miercedesy w tej cenie w środku to niestety stare kredensy, nawet pierwsze serie W210 są jeszcze pod tym względem nieciekawe, ot stary mebel
Rozumiem, ze komus to sie pewnie podoba, ale dla mnie sa po prostu nieciekawe
http://m.youtube.com/index?desktop_u...?v=ZYpyVJNlgmg
pogromco tak przyspiesza moje 124coupe
Cos ten link nie dziala. Ale domyslam sie, ze Twoje 124 zamiata ladnie, bo jest solidnie wyglaskane.
Moja przygoda z w124 miala miejsce na "naszej trasie testowej". Prawie kazde auto jakie chce sprawdzic "na predkosc" sprawdzam na pewnej drodze. I tak np na jej odcinku Carina 2.0 16v osiagala ponad 180km/h, a jadac w124 3.0 220 koni z automatem ledwo przekroczylem 160. Na tej samej drodze Omega V6 2.5 osiagnela bez problemu 170. To taki prosty test, ktory obrazuje mozliwosci przyspieszenia samochodu.