Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dokladnie, nie wiem co w tych dymiacych traktorach jest takiego fajnego...poza Nm i smrodemŁukaszN napisał:A ja nie chciał bym za czymś takim jechać ;> Ostatnio miałem wątpliwą przyjemność jechania za takim kopciuchem to w środku auta śmierdziało jak we Władymircu :roll:Pawel S. napisał:ale odkad zobaczylem pewien filmik to chce tylko diesla :twisted:
Ja jak bym juz kupował W123 to tylko z dużym silnikiem benzynowym. Wszystko co ma więcej cylindrów niż 4 pracuje pięknie :mrgreen: a szczególnie PB
A właśnie.. Czy 190 są tak samo solidne jak reszta Merców z tych lat, czy to tylko mniejsza i tańsza wersja W124 ??
W124 bo do 190'tki ledwo sie mieszcze :???:kombo napisał:Pawel S., to chcesz w124 czy 190 bo na filmie jest 190
oczywiscie to co bylo na filmie to przesada. ale tak podkrecic tego diesla do 200km i byloby juz bardzo przyjemnieŁukaszN napisał:A ja nie chciał bym za czymś takim jechać ;> Ostatnio miałem wątpliwą przyjemność jechania za takim kopciuchem to w środku auta śmierdziało jak we Władymircu
tak, tak samo solidne. wtedy wszystkie ich samochody takie bylyŁukaszN napisał:A właśnie.. Czy 190 są tak samo solidne jak reszta Merców z tych lat, czy to tylko mniejsza i tańsza wersja W124 ??
tam byly benzynowce i mniej kopcilyYoshi_80 napisał:Pawel S., ten merc puszcza chmurę jakby to jakiś spitfire lecial
zgadza sie. kolegi ojciec mial D2,0 ktorego pozniej zmienil na D2,4. ten wiekszy niedosc ze mocniejszy to i mniej palilYoshi_80 napisał:Wersje z mniejszą pojemnością były zwyczajnie za słabe i przez to dużo paliły.
akurat gadanie o koszcie paliwa jest troche bez sensu.Yoshi_80 napisał:Jeżeli to ma byc auto raz na jakiś czas sie przejechać to nie ma co żydzić na wache i lepiej brać z benzynowym motorem. Będzie wieksza kultura pracy i odpowiednie odejście .
spójrz na lusterka :mrgreen:melisław napisał:http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11546816
Kurdę, ale cudo...
niestety to prawdayxzabc napisał:za taką kasę to nie kupisz ładnego w124, wiem co mówie bo sam szukam tylko ja poluje na coupe
Pawel S. napisał:a za te same pieniadze mam kappe z JTD ktora jest duzo wieksza w srodku, szybsza, oszczedniejsza i bardziej komfortowa...
no ale sie psuje
Myślę ze jak pięć lat przetrzymasz takie auto, to mało co zarobisz, minimum 10lat w niezmienionym stanie, czyli głownie dbać o blachy: konserwacja podwozia, progów, innych profili zamkniętych i zaprawki chociaż na własną rękę, byle nie dopuścić do dziur.cudny90 napisał:Bo myślałem, żeby kupić tak do 7k zł, coś tam podreperować w wolnym czasie, potrzymać go w garażu z 5 lat i sprzedać ...
jezeli w niemczech to znajdziesz to bedzie strasznie drogie bo od kolekcjonera...ŁukaszN napisał:A właśnie... czy opłacało by sie sprowadzić W123 w coupe od niemca, ewentualnie sedan ale w jakimś dobrym stanie??
Pawel S. napisał:jezeli w niemczech to znajdziesz to bedzie strasznie drogie bo od kolekcjonera...