panowie, ale o ktorej generacji megane mowa?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
proponuje to nadrobic. w maluchu znakomicie czuc gdzie "przestaje ciagnac" (koniec momentu) oraz masz przyklad hamulcow bez wspomagania (cos fantastycznego na torze wyscigowym )Tanner napisał:Maluchem nigdy nie jezdziłem
Pawel S. napisał:proponuje to nadrobic. w maluchu znakomicie czuc gdzie "przestaje ciagnac" (koniec momentu) oraz masz przyklad hamulcow bez wspomagania (cos fantastycznego na torze wyscigowym )Tanner napisał:Maluchem nigdy nie jezdziłem
vicher napisał:Kumpel na swoim car ma taki fajny obrazek naklejony, chłopek szczający na TDI :lol:
sportowy japończyk.
Mi osobiście nie pasuje ch-ka silników D.
Tylko w przypadku Turbo diesla moment jest wyższyvicher napisał:100km na benzynie to takie samo 100km na ropie.
ja w maluszku tak robię :mrgreen:Tanner napisał:Te nowe dieselki są fajne, ale automat już by się przydał, bo jak przy 50-60 max trzeba już 3ke