Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zaczerpnąłem opinii z sieci i najniższe spalanie oferuje silnik 1.4. Ale, jest problem, bo są dwie wersje ( mówię tu o silnikach z R19 phase II ) zwykły na gaźniku 60 KM i energy na monowtrysku 80 KM. Miał ktoś styczność z tymi silnikami? Który jest bardziej awaryjny, który może mniej spalić?
Mi ten dźwięk kojarzy się z tarczą hamulcową wpadającą w rezonans, nie jest to ani głośny pisk ani typowe buczenie - coś pomiędzy.dźwięk podobny jak się śrubke nienasmarowaną odkręca od czegoś metalowego
Panowie, co sadzicie o Audi A6 z 1,8T w quattro? Wcześniej nie interesowałem sie za bardzo tym autem, ale znalazłem takie cos w okolicy: http://allegro.pl/audi-a6-c5-1-8t-quattro-sedan-i1628892757.html
Jak jest z trwałościa silnika i zawieszenia wielowahaczowego??
Panowie, co sadzicie o Audi A6 z 1,8T w quattro? Wcześniej nie interesowałem sie za bardzo tym autem, ale znalazłem takie cos w okolicy: http://allegro.pl/audi-a6-c5-1-8t-quattro-sedan-i1628892757.html
Jak jest z trwałościa silnika i zawieszenia wielowahaczowego??
To auto wygląda dosyć ciekawie, tylko jest jeden mały minus a6 jest trochę cięższym i większym samochodem od a4. Silnik jest trochę za słaby. Kolega ma takie autko z takim samym silnikiem i nie może sobie wydarować ze nie szukał auta z wiekszym silnikiem, po prostu nie ma czym jechać czuć brak mocy. Oczywiście to zależy od odczuć każdego kierowcy.
Co do zawieszenia to jest element wymienny, w niektórych autach zużywa się mniej, ale i tak każdemu będę polecał te auta.
Co do instalacji gazowej te silniki są super. Brat ma a4 1.8 z LPG (nie sekwencja) wiec może po prostu od razu po uruchomieniu silnika przełączyć na gaz. I nie ma z nim problemu nawet w największe mrozy (auto stoi na powietrzu), zawsze odpalał bez najmniejszego zająknięcia.
1.8t ma w najsłabszej wersji 150 koni więc nie jest to tak mało. Są przecież a6 z silnikami 1.9tdi 110konnymi i jakoś jeżdżą.. 1.8T możesz zawsze zachipować, wymienić turbo, dołożyć FMIC'a i można spokojnie koło 200-220 koni mieć. Na forum a4 są hardkory co mają +300 z pojemności 1.8t i "jakoś" to jeździ ;- ))