• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wiem, ale pomyślałem, że może ktoś przywozi.
Ja mam do granicy ~50km, ale nie spieszy mi się robić sobie problemów z celnikami.
Jak ktoś jest ustawiony z celnikiem to może zarobić naprawdę ładną kasę w miesiąc.

Wojak, ale miałeś na myśli wschodnich braci, a nie zachodnich, prawda ??Bo Rosja,Ukraina to wschód :)

Ale spokojnie, jeszcze parę miesięcy tej wspaniałej polityki grabienia obywateli i Polacy z zachodniej granicy będą jeździć tankować do Niemiec a nie Niemcy do nas :lol:

http://www.racingforum.pl/lofiversio...hp?t83827.html

Nie powiem fajne i kosztowało sporo pracy, ale skoro ktoś się tyle napracował to mógł wstawić np jakieś ładniejsze lampy z tyłu, zrobić coś z środkiem żeby tak pusto nie było no i ta kierownica na takim długim ,,kiju" :/

Wracając jeszcze do tych custom bike'ów to trzeba przynac że ładne maszynki, ale jeśli chodzi o nietypowe sprzety to jednak wolał bym wyrzeźbić cafe racera z jakiegoś starszego motoru - równie niewygodne i nietypowe jak motory z tego filmiku ;P

customy customami ale jaki fajne "lalki" tam były :drool:

a tak poza tym ciekawi mnie jak sie rejestruje takiego customa jak jest od pocztku robiony?
nie mowie o przerobkach

fajnie gdy wejdzie się na forum, a tam tematy założone kilka lat temu, takie jak ten czy kilka innych z pod mojej reki wciąż żyją!:)
korzystając z okazji pokaże wam auto z pierwszej strony postu po sporym nakładzie pracy:)

Załączniki

• 6329855797_fd90fa1e58_b.jpg
    6329855797_fd90fa1e58_b.jpg
    90.3 KB · Wyświetleń: 0
  • 1_2a.jpg
    1_2a.jpg
    101.3 KB · Wyświetleń: 0
  • 3_2.jpg
    3_2.jpg
    98.9 KB · Wyświetleń: 0
Powrót