Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
domyslam sie ze to nie odpowiedz na moje pytanie?
No jak "patrzyłem" na Teslę to jednak objęctość miała znaczenieW obecnych samochodach "pół" samochodu zajmuje silnik, zbiornik paliwa i układ przeniesienia napędu. W samochodach elektrycznych napęd można schować we wękach kół czy nawet w piastach. Na nawet "tradycyjne" akumulatory zostaje mnóstwo miejsca. Na dziś problemem jest masa akumulatorów, objętość nie jest taka istotna.
Dziękować.Honda nad takim czymś pracuje, poczytaj o FCX Clarity.
Nie wiem jak inne "bzdury", ale to są wiadomości z drugiej ręki od posiadaczy-znawców-maździarzy - raczej pewne (aso też potwierdzają).bzdur sie naczytasz i jeszcze w to wierzysz...
Wprawdzie z Polo to nie problem, bo tanie są, ale z wymianą silnika to raczej uważajMuszę kiedyś to przetestować w moim Polo, jak silnik padnie to na szrocie kupi się następny
Rozumiem, że chodzi Ci o to że za często? Sprawdź czynnik (gaz).Panowie czy to normalne że sprężarka od klimy sama się włącza i wyłącza co kilka sekund? Auto honda civic 6gen. Przyznam że to trochę irytujące...
Rozumiem, że chodzi Ci o to że za często? Sprawdź czynnik (gaz).
a jestes pewny ze to sprezarka a nie jakas inna przyczyna falowania obrotow?