Nie na temat...
nie bez powodu znalazł się w rankingu najpiękniejszych kobiet ![]() http://www.eska.pl/hotplota/news/ju...ley_cyrus_lady_gaga_kesha_justin_bieber/52584 | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie bez powodu znalazł się w rankingu najpiękniejszych kobiet ![]() http://www.eska.pl/hotplota/news/ju...ley_cyrus_lady_gaga_kesha_justin_bieber/52584 | ![]() |
Czytam i rozumię, Twoje manipulacje.
Jak konradzik pisze, że takie porsche jest dla mas bo można je kupić za niewielkie pieniadze to od razu zakładasz, że nie jest to wersja najbogatsza a taką przecież powinien kupić. A jak pisze, że jeździł takim porsche i mu się w środku nie podobało to od razu zakładasz, że jeździł wersja najuboższą. A tak na prawde nie wiesz w obu przypadkach o jakich autach on pisze bo podaje tylko model a nie konkretną wersje modelu.
Oczywiscie Ty i konradzik twierdzicie, ze w Lexie jest wiecej bajerow niz w Porce z maksymalnym wyposazeniem, nie wiem, moze brakuje Wam sruby do plywania, albo silnika odrzutowego.
Bo nie znają jeszcze mojego imieniasą nim nastoletnie gówniary które szczają w majty na sam dzwięk jego imienia..
Nie nie nie...Pogadajcie lepiej o Passacie B5 ;P
A prawdziwe dowolne wyposażenie to sie wybiera w Rolls Royce, gdzie masz do wyboru ponad setkę materiałów wykończeniowych wnętrza, pełną palętę kolorów nadwozia, jaki tylko chcesz, pełna gamę drewna. Jak masz ochotę to Ci w bagażniku zamontują barek z drewna teacowego a kierownice obszują skóra z penisów płetwala błekitnego. Ostatnie to oczywiście zart ale obrazuje dobrze podejście firmy do personalizacji samochodu pod klienta i chęci spełnienia wszystkich jego wymagań. Porsche raczej wypada przy tym blado, nie jest jakieś wyjątkowe w swoim wyposażeniu, w mercu, audi masz to samo. Zwykła masowa produkcja tylko, że trochę droższych aut.
Od kiedy Porsche mialo aspiracje do bycia Rollsem? Co Ci sie juz we lbie miesza.
To tobie sie miesza. Piszesz tu psalmy pochwalne o porsche jakie to oni nie wiadomo jakie wyposażenie dają, czego dusza zapragnie. A to taki lepszy volkswagen jest. Czego dusza zapragnie i prawdziwy wybór wyposażenia to masz jak ci właśnie napisałem w rollsie. W porsche to masz do wyboru kilka opcji a jak ci sie nie podoba to spier.. bo na pasujesz to "filozofii" firmy
ja jezdzilem slabsza wersja 3.2 benzyna z 2004r to bylo 2lata temu. kosztowal wtedy ok 9tys gbp ale mial maly przebieg udokumentownay ok 100k km. Kupiony od 2 wlasciciela pierwszy sprzedal po zakonczneiu gwarancji. Full opcja ale plastiki sa marnej jakosci. Mi nie przypadl do gustu kupiony na wakacje tylko po to bo cena byla atrakcyjna bo auto zostalo w rozliczeniu i bylo kupione typowo na handelNo teraz to sie popisales mega manipulacja. Po 1 nie wiadomo jaka wersja jezdzil konradzik i za ile. Poza tym nie wiadomo czy wlasciciel kupil auto z salonu czy byl kolejnym wlascicielem. Nie wiadomo wiec jakie faktycznie to auto mialo wyposazenie, a jakie mogloby miec po doplacie. Druga sprawa, to taka, ze ogolnie to niespecjalnie mnie to wszystko obchodzi. Jezeli masz problem ze zrozumieniem tak prostej rzeczy jak wyposazenie podstawowe, to wejdz na strone Porsche i skonfiguruj sobie podstawowa Cayenne, a potem zobacz co mozna dostac jak sie doplaci. Oczywiscie Ty i konradzik twierdzicie, ze w Lexie jest wiecej bajerow niz w Porce z maksymalnym wyposazeniem, nie wiem, moze brakuje Wam sruby do plywania, albo silnika odrzutowego. Mnie interesuje wartosc nowego samochodu i jego wyposazenia, to ile bedzie kosztowalo za 10 lat i kogo bedzie na nie stac to mam gdzies.
ja jezdzilem slabsza wersja 3.2 benzyna z 2004r to bylo 2lata temu. kosztowal wtedy ok 9tys gbp ale mial maly przebieg udokumentownay ok 100k km. Kupiony od 2 wlasciciela pierwszy sprzedal po zakonczneiu gwarancji. Full opcja ale plastiki sa marnej jakosci. Mi nie przypadl do gustu kupiony na wakacje tylko po to bo cena byla atrakcyjna bo auto zostalo w rozliczeniu i bylo kupione typowo na handel
Żizus... Ja rozumiem, że małolaty szczają w gacie na jego widok, bo to małe mózgi jeszcze itp, ale żeby być w top 10 googla? Przecież mamy niby klęskę urodzaju, to staruchów powinno być więcej niż młodych... (no chyba, że staruchy internetu nie używają) | ![]() |
Wrażenie to i może robi, ale też "robi" niebezpiecznie. O jaką w ogóle prędkość chodzi, licznikową czy prawdziwą? (mierzoną np. gps'em)Tak odbiegajac od tematu panowie ile najszybciej udalo sie wam wyciagnac jedno lub dwosladem. Dzisiaj z kolega na zzr 1100 mielismy 260 km/h. Przyznam szczerze ze choc nie cierpie motorow to jednak predkosc ta robi wrazenie.
Jako pasażer BMW e36 2,5L V6 jechaliśmy w 4 osoby 240km/h.