Z gazem czy bez?Na wiosnę będę poszukiwał Subaru Imprezy WRX STi. Co Ty na to ? auto sportowe czy pseudo-sportowe ?

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z gazem czy bez?Na wiosnę będę poszukiwał Subaru Imprezy WRX STi. Co Ty na to ? auto sportowe czy pseudo-sportowe ?
Na wiosnę będę poszukiwał Subaru Imprezy WRX STi. Co Ty na to ? auto sportowe czy pseudo-sportowe ?
Na wiosnę będę poszukiwał Subaru Imprezy WRX STi. Co Ty na to ? auto sportowe czy pseudo-sportowe ?
Jak bez klatki to oczywiście, że pseudosportowe.
Na pewno z potencjałem sportowym
gdzie ja włożę koło dojazdowe cholera, jak będę musiał takiego mariana wywieźć za miasto, tosz mu koła na głowę nie położę w kufrze
Samochód sportowy nie równa się samochodowi rajdowemu! Nie trzeba żadnej klatki czy sekwencyjnej skrzyni biegów by nazwać go pojazdem sportowym.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Samochód_sportowy
Samochód sportowy jak dla mnie służy do uprawiania sportu motorowego (np. ścigania się na torze, drogach, itp.), a nie do lansu i wyrywania dup w Kaliforni.