• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie wygląda zbyt profesjonalnie. Jak ma wykrywać elektromagnetycznie niemetalowe przeszkody, np. drzewa?

na necie są rożne opinie, ale raczej, że działa. przydałoby mi się coś takiego. mam coupe, daleko za tylna osia kończy się auto i zawsze parkuje na czuja. w innym aucie mam czujniki i to jest po prostu wygodne! ingerencja w zderzak nie wchodzi w grę.

ja tez chce sobie sprawic czujniki parkowania
mam kombi a czuć różnice w porównaniu do krótkiego checzbeka ;)

Calkiem fajna sprawa to podstawka pod rejestracje z kamerka, tylko trzeba radio zmieniac. Mnie tam wszystko jedno bo mam zderzaki porysowane, w mojej okolicy wiekszosc na sluch parkuje.

Ja mam kombi(moja cytryna ma czujiki parkowania ogólnie ale z tyłu brakuje mi jednego i od zakupu jeszcze tego nie naprawiłem:P) od 2 lat, parkuje tam gdzie wiem że się wcisnę i wyjdę i odpukać w malowane ale jeszcze nigdzie tyłem czy bokiem nie zahaczyłem, tak samo 407 przez rok mimo że tem przy cofaniu widoczność cienka

nigdy takich bajerow nie uznawalem... ale ostatnio zdarzylo mi sie montowac kilka i to jednak jest fajna sprawa ;)
ale raczej jako pomoc a nie glowne narzedzie

co do kamerek to tez sie przydaja, ale malo ktora lapie narozniki aut

A mnie te czujniki strasznie wkurw...jo. Teść ma je (fabryczne) w Astrze J (ja w Merivie nie) i działają tak nędznie, że po wrzuceniu wstecznego od razu je wyłączam.

ja pieprze, dyskusja nie miala prowadzic do wychwalania swoich umiejetnosci kierowniczych, bo ja tez jestem idealnym i najlepszym kierowca (;P), nie mam zadnej rysy ale mam tak niskie i dlugie auto ze chcialbym miec wieksza swobode przy parkowaniu.

pytanie jest jedno: dziala czy nie?:))

Powrót