źle jeździ ? bo ciekawy konstrukcyjnieVelosterem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
źle jeździ ? bo ciekawy konstrukcyjnieVelosterem
Jeździłem pierwszymi modelami gdy dopiero wprowadzali go na rynek, totalna nowość, i tragedia zawieszenie buja na wszystkie strony, preferuję sztywniejsze zawieszenia i z pewnością to w Velosterze jest gorsze od Suzuki Swifta 2012r., Megane Coupe 2009r, a już z pewnością gorsze od Hondy Civic 2012. Co więcej powiedziałbym że Toyota Corolla 2000r. w hatchbacku ma lepsze zawieszenie. Do tego w tamtym aucie system zwiększania sztywności kierownicy przy 140km/h daje nieźle w łapy, czułem ulgę jak wysiadłem i ręce mogły odpocząć.
https://www.youtube.com/watch?v=8xO5p6mOk-w
- - - - - aktualizacja - - - - -
Nie siedziałem, nie jeździłem tym samochodem ale jeździłem nowymi ix35 i i30 i teraz na prawdę niczego marce nie brakuje i jak ktoś ma uprzedzenia do tych aut to pewnie z powodu kompleksu że muszą powiedzieć kolegom że nie jeżdża biemdablju tylko jakimś wieśniackim hjundajem. Nie mówie że są lepsze ale to że maja mniej doświadczenia w branży nie czyni ich złą marką. Żeby nie było nie jestem posiadaczem hyundaya. Co można zatem kupić za te pieniądze w takim wyposażeniu ?
Ciekawe czy ktoś zgadnie jaki rabat na to auto udało nam sie wynegocjować?
Uuu... nie doceniasz nas
wiekszosc obywateli tego kraju tak mysli! a jak widac sa ludzie ktorzy maja problemy jakie auto za tyle kupic ![]() | ![]() |
Nas jako firmyUuu... nie doceniasz nas
Nas ? A to ja myślałem, że furę sam kupujesz.
To zależy kto tworzy tą waszą ekipę. Jakbyś pojechał z jakimś Kamilem Stochem albo Anitą Włodarczyk to i upust będzie większy
U mnie też siedzi w dizlu 1,6. So far so gutCentra Futura
Biorąc pod uwagę że na i40 mozna dostać 20% z miejsca, na Genesisa...hmm strzlam okolice 25% od ceny cennikowej?Ciekawe czy ktoś zgadnie jaki rabat na to auto udało nam sie wynegocjować?![]()
nie brałbym koreanczyka
Rabat to 150tys zł