Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przecież w 10sekund przy -15st silnik się nie nagrzeje, z czego to wynika że tylko pierwsze odpalenie jest problematyczne?
z czego to wynika że tylko pierwsze odpalenie jest problematyczne
niestety zgadzam sięW każdym wypadku nie ma to jak silnik o zapłonie iskrowym
Przerobiłem już wymianę wszystkiego świec, akumulatora, rozrusznika a jak odpalał beznadziejnie na mrozie tak odpala. Mechanicy w Polsce gów...o wiedzą, każdy wymyśla teorie a nikt nie potrafi zdiagnozować usterki.
u mnie też diesel i też ciężko odpala. I u mnie właśnie wtryski. Ale olewam póki nie padną definitywnie. Kręcenie 3x mnie nie boli, faktura za naprawę owszemTo lepiej zerknij na wtryski.
Też mam 120. Kiedyś u mnie schodziło po niżej 0,5. Ale korekty miałem wtedy minimalne. Któryś się dziad przytkał i teraz mam więcej. I z tego co czytałem przy sprawnych wtryskach powinno być ok. 0,5. Z czego wniosek, że innych objawów na niedomaganie wtrysków braku mnie spalanie 0,7 jest prawie zawsze