Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale moment.WG powinien pasować do SB26 i STX
SB26ADC/CDC cztery śruby m4 na okręgu 52mm (tu nie jestem pewien bo nie mam tych modeli)
STX ALX cztery śruby m3 na okręgu 50mm
Proponuję zrobić podcięcie i w miarę możliwości gęsto usiać otworami, żeby pasowało na większą ilość popularnych głośników, z 4, 5 czy 6-ioma otworami mocującymi o różnym rozstawie (seas, scan-speak, sba).
A w HDS przecież sam pokazywałeś front pod spodem ma takie zagłębienia. To jak?WG będzie montowany zamiast oryginalnych płytek frontowych więc np. do Seas nie nada się bo membrana jest przyklejona do frontu.
Pawel S. w jakiej formie mogą być dane opisujące krzywiznę tuby?
nie wszedzie tak sie da!WG będzie montowany zamiast oryginalnych płytek frontowych
tylko rysunek
ale zebym wrzucil to na tokarke to musimy poczekac do wiosny. teraz mam pelno roboty :/
Jest się co czepiać, produkt za ponad 100 euro porównywać do takiego za 20 euro [emoji23]
moge. napedzane narzedzia mamOtwory pod śruby też możesz zrobić?
w tym przypadku nie ma znaczenia co wybierzemy. tutaj to tworzywo nie pracujeWaveguide Troelsa sprzedawane w Poliku jest zrobione z POM. Jak przy tym tworzywie wypada poliamid?
moge. napedzane narzedzia mam
Gdyby zrobić mocowany do oryginalnego frontu byłby bardziej uniwersalny - sam pisałbym się na parę takich WG.
Chociażby Seasy 27 (TFF,TDC)
Scan-speak R2604
w tym przypadku nie ma znaczenia co wybierzemy. tutaj to tworzywo nie pracuje
na konwencjonalnej tego bym nie wykonal tak latwoNa maszynie sterowanej programem?
to jest NIC!Na tubę będą działać siły od śrub mocujących i ciśnienie od midwoofera.