Pierwsze słyszę o tym AR ale poczytam sobie skoro tak go zachwalasz
moze warto go kupić
wyglada ze jest w dobrym stanie
dzięki i pozdro.

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I pamiętaj, nie słucha się sprzętu, słucha się muzyki. Znam takiego, co ma sprzętu za ponad 200tyś, żona wyprowadziła się już dawno, a on katuje 3 płyty na krzyż (z jakichś super-audiofilskich tłoczni) i zachwyca się brzmieniem. To od niego dowiedziałem się, że bez myjki do płyt, jakichś szczoteczek,ściereczek, szmateczek, wymiany kopert i zestawu do czyszczenia igły w ogóle nie ma grania. Kurde, to trzydzieści lat i ja, i kilkudziesięciu mi znanych posiadaczy gramofonów nieprawidłowo słuchaliśmy płyt? Człowiek się całe życie uczy... czegoś o innych ludziach. Sorry, to nie dla mnie, ja mogę mieć ciary przy "Hotelu California" puszczonym z telefonu, a nie ruszy mnie Iwona Węgrowska, nawet żeby mi w salonie na stole śpiewała. Nie daj się zwariować, bo wpadniesz w spiralę "a gdyby tak jeszcze stówkę dołożyć, to by było lepiej". Zawsze może być lepiej. | ![]() |
Do tego jest taka specjalna maszyna. Kladzie sie na niej plyte, potem wlacza ruch obrotowy patelni i kladzie sie na plycie specjalne ramie, z super zaawansowanym czujnikiem zuzycia plyty. Natychmiast w glosnikach pojawia sie sygnal czy plyty sa czyste i nie zniszczone, czy moze zajechane i bez nadzieji na lepsze granie po kapieli.jeszcze muszę poczytać jak te rowki się sprawdza czy wyjechane czy nie
Do tego jest taka specjalna maszyna. Kladzie sie na niej plyte, potem wlacza ruch obrotowy patelni i kladzie sie na plycie specjalne ramie, z super zaawansowanym czujnikiem zuzycia plyty. Natychmiast w glosnikach pojawia sie sygnal czy plyty sa czyste i nie zniszczone, czy moze zajechane i bez nadzieji na lepsze granie po kapieli.
Ps. tym magiczna maszyna jest... gramofon![]()
Ps. Potrzebny jest do tego jeszcze instrument badawczy składający się z bębenka kowadełka wędziska i ślimakaPP