Myślę, ze monacor na początek by mi wystarczył. Oferują dosyć duże moce za przystepną cenę. Tylko czy są wzmaki, które jednocześnie napędzą 2 głośniki na tyle plus tuba??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
brawo !!nikt mnie nie bedzie slyszal za to ja bede slyszal to co najpiekniejsze
- nie pisz "tuba"djsmol napisał:
pracój pracÓj.. pracÓj kolego, tylko sie nie zapracój..Obecnie pracóję nad wzmakiem 1200W RMS na 4R lub 2x600W na 2R.
zalezy ile bedzie kanałów.Tylko czy są wzmaki, które jednocześnie napędzą 2 głośniki na tyle plus tuba??
do tego:i założę się o 100 zeta że nie wysiedzicie nawet 1 minuty przy 1500W w moim aucie.
???Jeżeli muzyka męczy to znaczy że jest HAŁAS
powiedz mi które ma tyle rms??Po prostu zazdrościcie, a sami nie macie więcej niż 4x50W hehe<przy dobrym układzie w radiu>
mój ma więcej a nie kosztował tak drogo.. hmm..bo faktycznie większość „wzmacniaczy samochodowych” nie ma więcej niż np. 4x25W rms i kolosalne podbicie basu, ale zdążają się wyjątki za np. 1200zeta
Co do fotek, ma porobione, tylko ze skanować nie mam gdzie
Misian@, NC!zaprezętójcie
lub firsta w obudowie home madezałoże sie że ma bujną wyobraźnie.
sześć firstów po 1000W w obudowach home madetam bylo 6kW
Mój wzmacniacz, nie powiem, nie wygląda jak te z allegro, czy z jakiejś innej firmy, bo obudowę mam robioną,
a ti skąd?Jeżeli chodzi o głośnik to 1kg magnesu na 100 W rms i koniec .
nikt nie zmuszadociekanie nas tylko uwstecznia.