Woźcie sie buraki woźcie. Zawsze sie smieje jak widze buraka co z otwartymi oknami sie lansuje. i NIe wazne czy ma dwa focale czy dwa stxy to jest buractwo. Nikt nikomu nie broni wsadzic kasy w sprzet w aucie ale ulice to nei zlot dresow.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
luzzzW zyciu codziennym wystarczająco dużo mamy do czynienia z różnymi przeciwnościami a forum hobbystyczne powinno raczej nas relaksować a nie denerwować.
nie rozumiem skad taka opinia o użytkownikach? znasz nas/mnie? a oceniasz? więc mów za siebie.. kto z kim jak i gdzie jeżdzi z jakimi łokciami..Woźcie sie buraki woźcie. Zawsze sie smieje jak widze buraka co z otwartymi oknami sie lansuje. i NIe wazne czy ma dwa focale czy dwa stxy to jest buractwo. Nikt nikomu nie broni wsadzic kasy w sprzet w aucie ale ulice to nei zlot dresow.
zgadza sieprzed przejsciem i specjalnie robi glosniej bum bum no to czy ma tube z mm( dzis bylem akurat co za shit tam sprzedaja to az strach patzrec nawet alpine za 500zł nei przemowil do mnie) to wnioski takiego zachowania sa dla mnei oczywiste
jeśli mówimy o tym walcu takim do bagażnika to tuba jest z tekturyze jakoś nie przepadacie za tzw. "tubami".
nie tuba tylko "tuba"...typu sześcian a obudowa typu tuba) .
WIT napisał:WIT WITA
A tak teraz trochę w temacie choć jeszcze tego nie testowałem .
Przedstawię taką tabelę zerżniętą z pewnego czasopisma
takero napisał:to jak z :
moc wzmacniacza = 50% mocy głośnika
istnieją takie opinie a my jesteśmy po to żeby z nimi walczyć![]()