Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
irek czekam na odpowiedź
...oczywiście że sama końcówka jest najtańsza...
jeśli chodzi omnie to:
jako zasilacz mam nowy toroid 800va 2x55v ac(soft start też mam), baterie kondensatorów też
mam
dodatkowo mam też zasilacz impulsowy do wykorzystania (pochodzi z telewizora lcd-przestrojony) na napięcia od 2x89V do 2x99v dc(napięcie regulowane)-moc 1,2kw
głośnik do tego suba to EMINENCE LAB 12
Także irku zaproponuj coś wreszcie?
aha jeśli chodzi o automatyczne podgłaszanie to dlamnie jest zbędne gdyż subwoofer jest zawsze włączany przed amplitunerem...
tak trudno jest poszukać sobie ?
http://www.irf.com/technical-info/re.../iraudamp9.pdf
Jest tam wszystko wystarczy poskładać albo poszukać gotowca na jebaj .
A jak za drogo albo za trudno to nie truj dupy .
Chyba będzie ciężkoMam sie jeszcze bardziej znizyc
A trafo i radiator do kompletu dajesz ?Sa chetni???
Kazdy dostanie, musi sie tylko pochwalic glosnikiem lub glosnikami o wypadkowej mocy min 500W i impedancji 4omy. Sa chetni???
A trafo i radiator do kompletu dajesz ?
Do chętnych się aktualnie nie zaliczam, ale są głośniki niskotonowe w które idzie mnóstwo mocy a SPL słaby
Kto chce to zrobie mu koncowke mocy 500W/4omach za darmo!! Pokrywacie tylko koszt podzespolow i ew wysylek czyli ok 100zl.
Warunek!
Dostarczacie do mnie zasilacz ktory pod obciazeniem ma miec dosc dokladnie +-70V (co jest warunkiem uzyskania 500W/4omach). Napiecie zasilacza bez obciazenia nie wieksze niz +-90V
Do tego radiator o rezystancji cieplnej <0,3K/W
Całość wrzucę tu na forum. Będzie to dx600 na 5parach mosfetów,
Ok napisze jak go tylko uruchomie
Wreszcie zamiast gadania wziales sie za robote.
nie będę o tym pisał bo to nie forum o tym, o uruchomieniu za to napisze bo to jest tematyką diyaudioNapisz jeszcze jak zjesz obiad, kolacje, wyspisz sie i obejrzysz film w telewizjiMasakra.
- - - - - aktualizacja - - - - -