Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to nie sa takie kwoty zebym sie martwil!Jeśli Aliexpress Standard Shipping przez PP komorniki to możesz spać spokojnie
tyle tylko wiemLogistics company:
AliExpress Standard Shipping
Źle trafiłeś. Kupowałem już 3 takie playerki i wszystkie działały.Bluetooth 1 - NIE DZIAŁA !!! https://www.aliexpress.com/item/Blue...27424c4d5EhoIR
Świeci niby, mogłem się połączyć z bluetooth ale sygnału nie ma na wyjściu i przyciski nie działają. Nie przełączą utworów tak jak w innej płytce.Źle trafiłeś. Kupowałem już 3 takie playerki i wszystkie działały.
No to przyszło do mnie. Żadna okazja, bo złożyłem zamówienie na wzmacniacze po 1,5USD/szt, a dostałem obudowy z plexi do niego
No cóż, nie ma ryzyka nie ma zabawy. Założyłem spór, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie.
Aliexpress po swojemu odrzuca, ale sprzedawca coś próbuje pójść na ugodę. Zobaczymy.No i mi też przyszły 3 obudowy. Założyłem spór
Oczywiście na oko, ale o ile kształt wygląda OK, o tyle chyba świecisz sporo za wysoko. Zykle odcięcie mam na wysokości gdzieś pomiędzy kolanami a biodrami. To ty ustawiaj bardziej na kolanazdjecie na szybko wykonane telefonem
Oczywiście na oko, ale o ile kształt wygląda OK, o tyle chyba świecisz sporo za wysoko. Zykle odcięcie mam na wysokości gdzieś pomiędzy kolanami a biodrami. To ty ustawiaj bardziej na kolana![]()