Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oczywiście na oko, ale o ile kształt wygląda OK, o tyle chyba świecisz sporo za wysoko. Zykle odcięcie mam na wysokości gdzieś pomiędzy kolanami a biodrami. To ty ustawiaj bardziej na kolana![]()
PANOWIE! zacznijcie myslec! w jaki sposob ustawiane sa swiatla w aucie? na lampie macie napisane jaki spadek powinien byc ustawiony. u mnie jest to 1% teoretycznie swiatla ustawia sie tak, ze na odleglosci 10m do lampy, srodek swiatla ma opadac o ten 1%, czyli u mnie to bedzie 10cm a ze 10m to strata miejsca, to urzadzenie do ustawiania swiatel skraca ta odleglosc do 0,5m! cala zasada dzialania sie nie zmienia! czyli spokojnie mozna ustawic samemu swiatla w bardzo dobry sposob. wystarczy tylko miec sciane i PŁASKIE 10m drogi ![]() | ![]() |
Patrzyłem w kierunku impulsowych.. i ta podpowiedź mnie naprowadziła.. jest już 3 rev. tego zasilacza.. - zamówiłem najnowszą (pytanie czy zmiany na plus czy nie)Ostatnio zakupiłem kilka rzeczy z aliexpress. Są to zasilacz laboratoryjny gophert
GOPHERT CPS-3205 0-32 V 0-5A Przenośny Regulowany Zasilacz DC 110 V/220 V
no i przyszedł zasilacz..
Coś chyba sprzedawca się pomylił
https://s.click.aliexpress.com/e/clSksWLP
Po dokonaniu wyboru płytki wychodzi że koszt to 7zł
Okazja?
No to przyszło do mnie. Żadna okazja, bo złożyłem zamówienie na wzmacniacze po 1,5USD/szt, a dostałem obudowy z plexi do niego
No cóż, nie ma ryzyka nie ma zabawy. Założyłem spór, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie.
Używanie aliexpress w polskiej wersji powoduje ból głowy ![]() | ![]() |
Możesz podać link gdzie kupowałeś? Jakoś nie mogę znaleźć wersji V3(
bardzo dobre frezy. sa duzo lepsze niz dedra17,82 zł 36%OFF | HUHAO 1 pc 6mm Dwa Flety Proste frezy do drewna Narzędzia Frezowanie CNC Prosto Grawerowania Frezy Frezy Z Węglika frez
https://s.click.aliexpress.com/e/cGps9rle
No i klasyka gatunku, ich frezy można śmiało porównać z naszymi frezami globusa Boscha makity itp firm. Cena jak za dedre a jakość bez dwóch zdań klasę albo dwie wyżej. Kupuję tylko na promocjach, ostatnio ceny idą w górę za ich frezy, nie dziwi mnie to.
Kupiłem sobie toto do samochodu (stwierdziłem że się idealnie z tą przetwornicą z 12V nada). Tylko że samochód w międzyczasie sprzedałem, ale mniejsza o to.
To tak jak z samochodami(kurnia, mają pełnowymiarowe hifi, ale płaczą że pierdziawki kolegów są lepsze, bo z telefonu da się słuchać. ).