Rozumiem już teraz tą literkę P w BTL. Ciekaw jestem tych układów kombo 2.1 czy da radę pociągnąć satelitki 2x30W 8ohm+subwoofer 2ohm 80W. Bo jak ma jajka smażyć na radiatorze i zdechnie to chyba trzeba szukać czegoś innego.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chińska podróbka wtyków cinch WBT:
https://pl.aliexpress.com/item/4pcs...440.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4b5f5c0fdmp2NM
Pakowane po 4 szt, koszt niecałe 8$.
Z zewnątrz prezentują się bardzo dobrze.
W środku już trochę gorzej. Wyglądają jakby obrabiał rzeźnik tasakiem.
Mają jednak dwa fajne patenty. Śrubka do mocowania kabla, dzięki niej się nie wyrwie. No i zaciskanie wtyku na gnieździe. Dzięki temu nie wysunie się przez przypadek z gniazda po szarpnięciu. Przydatne w aucie, gdzie są wibracje i chinche czasem potrafią się rozpiąć. Lutuje się też dobrze. Plastik się nie topi od grzania lutownicą. Jakość i cena warta grzechu. Ja w każdym razie jeszcze kilka kompletów zamówię, tak na zapas jakbym jakieś CA montował.
Ciężko stwierdzić. Jest pokryty złotem.
No to przyszło do mnie. Żadna okazja, bo złożyłem zamówienie na wzmacniacze po 1,5USD/szt, a dostałem obudowy z plexi do niegoCoś chyba sprzedawca się pomylił
https://s.click.aliexpress.com/e/clSksWLP
Po dokonaniu wyboru płytki wychodzi że koszt to 7zł
Okazja?
Ja kupiłem Aneng 8009 czy jakoś tak, Polecam! Mały, prosty, dokładny. Teraz kupiłem inny model ten firmy ale dojdzie za miesiąc dopiero, model an870. Potrzebowałem prądu do 20A. Jak przyjedzie to mogę porównać do sonela za 6stówek i chyba fluka za ponad klocka.
mozecie uzasadnic?
w czym lepsze od uni-t?
dokladniejsze? solidniejsze?
Przesyłka oclona
2019-02-12 12:00:00 [GMT+2]
Rozpoczęto odprawę celną
2019-02-12 11:30:00 [GMT+2]
Przesyłka opuściła kraj wysyłki
2019-02-05 08:00:00 [GMT+8]
Sam kupiem kilka sztuk Aneng Q1, dobra dokladnosc, ponadprzecietna szybkosc pomiaru, wiele wymiennych koncowek czyni te multimetry idealne do ustawiania wzmacniaczy