Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie popadajmy w paranoje, prosze cie... :grin:brencik napisał:z przewodu ktory wolno uzywac tylko jako przewod ochronny w instalacjach elektrycznych
krasz1 napisał:Najpierw do radiatora potem na płytkę, żeby uniknąć naprężeń płytki.!
Chyba mało się "znam" ale wydawało mi się że izolowane trany = brak napięcia ujemnego na obudowie, natomiast pastę stosuje się po to żeby uzupełnić mikro szczeliny pomiędzy radiatorem a np. tranzystorem. Więc jedno ma się nijak do drugiego.Trany są izolowane więc pastę też można sobie darować.
Masz w 100% rację... Pasta nie jest od izolacji a od tego aby poprawić oddawanie ciepła z obudowy tranzystora na radiatorChyba mało się "znam" ale wydawało mi się że izolowane trany = brak napięcia ujemnego na obudowie, natomiast pastę stosuje się po to żeby uzupełnić mikro szczeliny pomiędzy radiatorem a np. tranzystorem. Więc jedno ma się nijak do drugiego.
Jeżeli piszę bzdury to proszę o oświecenie![]()
...a jak to mówi moja;"Jak się nauczysz dziadostwa-to tak Ci zostanie"Jak to mówi moja mama "nikt z tego strzelać nie będzie wiec nie musi być idealne" Poza tym nikt nie będzie tego widział bo będzie on siedział w obudowie a jeśli mi nie przeszkadzają "błędy" które mi wytknąłeś to tobie nie powinny tym bardziej. A jeśli ci chodzi o pastę
z zamówienia u Csbiczek cena była moim zdaniem rewelacyjna. Jeśli uda Wam się zrobić to podobnie jak tam za mniej niż 80 zł, będzie to super okazjaJeżeli cena będzie przyzwoita