• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?

pol888 - 1x elementy i chętnie też kupie pcb
Coollfon 1x elementy ( o ile będzie PCB, jeśli nie będzie to muszę zrezygnować bo nie mam czasu na wytrawianie )
pan_membran 1x elementy

Trochę dziwnie mi jest tutaj napisać, bo nigdy nie pisałem się na żadne kit-listy :smile: Ale jeśli będzie to aktualne, to jestem również chętny na zamówienie kompletnego zestawu elementów, jednak tylko i wyłącznie wraz z gotową płytką PCB :wink:

PCB do Uni już niema.
Widząc małe zainteresowanie (do tej pory rozeszło się ponad 300szt PCB) płytkami nie widzę sensu zamawiać większej ilości płytek (znowu musiałbym zamrozić gotówkę na parę miesięcy), a mały nakład jest mało opłacalny.

Coollfon 1x elementy ( o ile będzie PCB, jeśli nie będzie to muszę zrezygnować bo nie mam czasu na wytrawianie )
pan_membran 1x elementy
alex09875 1x elementy

na razie tworzy się lista na nowe wspólne zamówienie więc możesz dopisać się do listy

To się dopisuje do listy :)

pan_membran 1x elementy
alex09875 1x elementy
Chester11-86 - 1x elementy + płytka pcb

PCB W TYM ZAMÓWIENIU NIE BĘDZIE WIĘC PROSZĘ O NIEJ NIE PISAĆ!

pol888 - 1x elementy
pan_membran 1x elementy
alex09875 1x elementy
Chester11-86 - 1x elementy

Coollfona wywaliłem z listy bo pisał że pod warunkiem że będzie pcb- z mojej strony nie będzie więc jak ktoś chce to jedynie elementy

pol888 - 1x elementy
pan_membran 1x elementy
alex09875 1x elementy
Chester11-86 - 1x elementy
damiani - 2x

kit do uniampa

kit do uniampa

jaki czas realizacji i jaka cena jażeli rozsądna to biorę jeden zestaw

cena 60-80zł myślę. Czas nie wiem bo na razie jest za mało chętnych a tak od zamknięcia listy z 2tyg będzie pewnie trzeba poczekać...

uniamp

uniamp

jeśli taka cena to się piszę jak będzie tak daleko to dać znać .

Jesli nie uzbiera sie 10 chetnych moge zamowienie zorganizowac dla tych osob z listy tylko,mam u nie ktorych sprzedawcow kilka procent zniek :) ale koszt kitu i tak bedzie wiekszy niz przy ost. zamowieniach z racji chociazby samych tranzystorow koncowych ktorych cena skoczyla z 7,2 zl na prawe 10 :)

1. pol888 - 1x elementy
2. pan_membran 1x elementy
3. alex09875 1x elementy
4. Chester11-86 - 1x elementy
5. damiani - 2x
6. pulka 1x elementy
7. syrus 1x elementy(w zależności kiedy będzie realizowane zamówienie :))
8. ..

Powrót