Witam,
Dopiero teraz piszę bo mam dzisiaj "urwanie pyrtka" w pracy... nie ważne
Co do wyliczeń to słuchajcie
pascal'a bo dobrze liczy. Sztanga 4m kosztuje 540 zł (bo rozumiem, że o profilu A4291 zapominamy). Z tego wynika, że radiator 8cm wyniesie ~11zł a 10cm ~14zł.
Cudny90 - cięcie było by (prawdopodobnie) za friko bo Marek, gość obsługujący piłę jest abstynentem więc nawet na "flaszkę" by nie trzeba było - nie wiem jeszcze co na to jego kierownik ale gość jest do dogadania. Nie wiem jak wygląda sprawa kosztów wysyłki bo jakoś nie często miałem okazję coś wysyłać - skoczę na pocztę to się dowiem. Koszt opakowania myślę można uznać za pomijalny bo kawałek niepotrzebnego kartonu i strecz zawsze się znajdą.
Jeszcze co do listy to proponuję wpisywać również wymiar radiatora - jeśli ktoś potrzebuje np 15cm to dlaczego nie

Jeśli chodzi o żaz piły to ma on około 4mm czyli 0,1% sztangi - również można to pominąć. Rozmawiałem z Markiem "piłowym" i
raczej uda się uciąć profil Z6023 - jutro jeszcze dokładnie pomierzymy piłę.
OSTATECZNIE USTALAMY
Na razie robimy listę z wymiarem i ilością, jutro ustalę możliwości piły i potwierdzę dostępność profila w hurtowni (ale podobno jest dostępny od ręki), do powiedzmy czwartku podam ostateczną cenę z wysyłką i wtedy będziemy już ostatecznie korygować listę.
Czekam na sugestie i uwagi
Pozdrawiam