do mnie części przyszły wczoraj i jeszcze wczoraj polutowałem swojego uniampa, trafo miałem 2x30V, 150VA (idzie już do mnie nowe 2x33V, 380VA), radiator kiedyś kupiłem za jakieś 4zł na Allegro z odbiorem osobistym, dzisiaj go uruchomiłem no i działa.
Co do części z zamówienia to jest jeden malutki błąd, otóż kondesatory 47uF są w spisie dwa rodzaje, na 25V (mniejsza średnica) i na 63V (większa średnica), w zamówieniu wszystkie są na 50V (większa średnica) i nie koniecznie chcą się mieścić w swoje miejsca. Ja akurat miałem takie mniejsze w domu więc sobie wymieniłem, ale jak ktoś będzie dopiero składał to niech lepiej sprawdzi czy te kondensatory co są z zamówienie zmieszczą się, być może po jakichś kombinacjach (ja po sprawdzeniu, że pierwszy, który chciałem włożyć, zaraz obok kondów 10000uF z zasilacza, nie chce wejść i trzeba z nim kombinować od razu wymieniłem na mniejsze). Ewentualnie można od razu skoczyć do sklepu i kupić sobie 3 sztuki mniejsze.
Żeby nie było niejasności, post ten ma na celu poinformowanie innych a nie zarzucanie czegokolwiek koledze maryush. Chwała mu za to, że się podjął, wyłożył swoje pieniądze a cena kitu była naprawdę dobra (w czym i ja miałem swój udział :razz: )
Pozdrawiam.