• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?

Pawel S. napisał:
konradzik88, wcale taniej nie wyjdzie. 10 radiatorow wazy sporo i wysylka grupowa niewiele obnizy koszt
trzeba by kupic caly profil (4m) prosto z huty zeby sie oplacalo
zeby sie nie opalcalo kupowac pojedycznczow ysylka musi przekroczyc 100zl a nie ma takiej opcji !

mozart, jak poszukasz to wyrwiesz za 20zl z wysyłką... Albo idź do serwisu lub jakiegoś komisu to coś Ci znajdą... Ja ostatnio kupiłem za 10zł radiator o wymiarach: 190x85x35mm

188x100x35mm w sklepie to 23zl :]
wiec nawet bym nie myslal o dodatkowej wysylce :P
co innego ci co mieszkaja na wsi lub w malych miastach

Liczę, że środkiem przyszłego tygodnia zacznę ściągać elementy. Do tego czasu powinno się uzbierać min. 10 osób.

1. maryush
2. errorexe1929
3. konradzik88
4. mozart
5. demolkaa 1komplet
6. KAPRINT 1 komplet
7. Wallker 1 komplet
8. Krystian Markow 1 komplet
9. damiani - 1 komplecik

również bym się ucieszył jak w paczuszce znalazł by się komplecik do przykręcenia tranów do radiatora ;)

Ja uniampa teraz testuje na dvd DVP-NS708 i kolumnach SS-FCR4000 (frontach). I jakość i szczegółowość jest zaskakująca. Powiem szczerze że bez preampa by w zupełności wystarczyło (oryginalnydżwięk, bez zbędnych przeróbek). Lux.
Muj uni http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cd6c7add8a2ab28c.html (tylko niech mi nikt nie pisze że kondy za małe, bo są w drodze).
Krystian Markow, jasne że wystarczą. Sam się przekonasz.
Od łupania raczej jest sub. Ale uni daje i to nie żle radę z większymi kolumnami.

1. maryush
2. errorexe1929
3. konradzik88
4. mozart
5. demolkaa 1komplet
6. KAPRINT 1 komplet
7. Wallker 1 komplet
8. Krystian Markow 1 komplet
9. damiani - 1 komplecik
10. rathgar0f - 1 komplet

Dziesięciu wspaniałych już jest i o to chodziło :)
We czwartek wieczorem zamykam listę i biorę się za ściąganie towaru. Tak, że Ci, którzy jeszcze nie zdążyli, mogą się dopisać. Po zamknięciu listy nie będzie już takiej możliwości.

moze poczekac jeszczejakis tydzien? ;) na pewno bedzie wiecejchetnych a im wiecej kitow tym taniej ;)

1. maryush
2. errorexe1929
3. konradzik88
4. mozart
5. demolkaa 1komplet
6. KAPRINT 1 komplet
7. Wallker 1 komplet
8. damiani - 1 komplecik
9. rathgar0f - 1 komplet

Przepraszam koledzy, wypisuje się. Jedna osoba z forum zaproponowała mi jego złożenie a że ja nie kumam elektroniki;)

Zestaw do mocowania radiatora załatwiony, w tym podkładki mikowe. Tulejki dystansujące też będą.

1. maryush
2. errorexe1929
3. konradzik88
4. mozart
5. demolkaa 1komplet
6. KAPRINT 1 komplet
7. Wallker 1 komplet
8. damiani - 1 komplecik
9. rathgar0f - 1 komplet
10. pascal - 1 komplet

To i ja się dopiszę. Śrubki mile widziane :).

jakby lista była otwarta jeszcze tydzień to tez bym się może załapał na 2 zestawy

maryush co tam słychać z zestawami? Kompletujesz już czy jeszcze czekamy na chętnych?

:!: O północy koniec zapisów. :!:
Podliczam ile tego wszystkiego potrzeba i wysyłam zamówienia.

Co prawda rozmawialiśmy na PW o moim zamówieniu, ale na wszelki wypadek się zapiszę:

1. maryush
2. errorexe1929
3. konradzik88
4. mozart
5. demolkaa 1komplet
6. KAPRINT 1 komplet
7. Wallker 1 komplet
8. damiani - 1 komplecik
9. rathgar0f - 1 komplet
10. pascal - 1 komplet
11. LuSzTi - 1 komplet

Powrót