• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

ale liczac ze ktos inny niz PawelS bedzie je rozsylal w ogole sie nie oplaci;)

To są radiatory "z metra" i zaoszczędzimy po 2zł :P Oczywiście, gdybym je ja np. rozsyłał, bo gdyby to robił Paweł, no to o wiele taniej, ale wg mnie nie ma sensu już Pawła fatygować :)

bart210, gdyby zamówiło 18 osób, to koszt jednego radiatora wyniósłby 26zł + wysyłka do Ciebie.

Radiator, który zaproponowałem wygląda tak: ( długość 10cm )

8512d900a5.jpg

cudny90 napisał:
bart210, gdyby zamówiło 18 osób, to koszt jednego radiatora wyniósłby 26zł + wysyłka do Ciebie.

cudny nie wiem gdzie Ty to szukasz ......ale w detalu juz uciety np http://www.robotronik.pl/cennik/17.html jest za 21zł :D

to jest dokladnie ten ktory montował Irek w prototypach .......

jak by zamowilo 18 to da sie zejsc ponizej 20.......

bawolek, ten sklep nie prowadzi sprzedaży przez internet. Ale widzę, że mieszkasz we Wrocławiu to możesz się przejść i spytać co i jak :)

Podaj rysunek z wymiarami to pogadamy :P

Ale i tak się nie opłaca ... za dużo zabawy niż korzyści :P

Ewentualnie tak jak dolphin123 napisał, można wziąć A-6023/70. On kosztuje niecałe 20zł.

cudny przeciez pisalem ze to ten który montował Irek :D (watek o uniampie strona 7 )

jak pewnie zauważyłeś w cenniku do którego dałem linka jest to profil o symbolu A5352 o szerokości 188mm zebra 35mm i ucięty na 10cm ......
nie ma potrzeby montowania większego bydlaka do uniampa .....konstruktor chyba wie jaki ma w nim być :)

jakiś czas temu juz sobie kupiłem :D

cudny90 napisał:
No to nie mów, że tańszy, bo jest mniejszy :P

heh wiec jak to pisałem to twojego rysunku ani wymiarów jeszcze nie bylo :D (patrz na godz postu).......wiec założyłem ze znalazłeś profil o którym pisał Irek....

według mnie nie ma sensu ładować coś większego .... tak wiec ja bym na waszym miejscu szukał wlasnie tego profilu (jesli nie macie sklepu z takimi elementami blisko siebie) ,,,,,,,a jeśli macie to nie szukajcie bo przesyłki itd...nie opłaca sie........idźcie do sklepu i bierzcie cos w podobnych wymiarach :D

bawolek, radiator, jakiego wymiary podałeś mogę załatwić za 17zł + wysyłka do klienta :) oczywiście przy zamówieniu ponad 10 szt.

panowie, przypominam o zaliczkach :!:
ja zalozylem cale swoje oszczednosci ale i tak nadal brakuje pieniedzy na przesylke z TME i ewentualne wysylki

no panowie... dajecie CIALA!!! (ci co nie wpalcili jeszcze...)
jak sie ktos wpisuje to niech bedzie konsekwentny! wrrr.

Powrót