• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

UWAGI MODERATORA
Nagrody rozdane . Temat posprzątany . Recydywa będzie karana zakazem pisania jaki i każdy post odbiegający od tematu wątku .
Dziękuje za uwagę .

Ostatnia edycja:
Zamieszczone przez Echo1
Czy STX ma jeszcze stoisko na Wolumenie?
Już kilka lat nie

Pojedyńcze rzeczy mają ale napewno nie te które kolega chce posłuchać.

---------- Post dodany o 20:42 ---------- Poprzedni post o 20:39 ----------

Nie na temat...
Jak tam najłatwiej dojechać komunikacją miejską z centrum Warszawy?
Ze śródmieścia skm lub pkp do Józefowa, dalej z buta.

Na Wolumenie są produkty STX w jednym sklepie. Z tego co ostatnio widziałem to mają tam niższe serie (ogólnie stoją tam od kiedy pamiętam :) ).
Ja do Józefowa też zawsze pociągiem sobie jeżdżę. Sklep znajduje się parę minut od stacji. Najlepiej zadzwoń wcześniej :) żeby nie jechać na próżno.

Nie na temat...
z Grodziska to i kiedyś był bezpośredni do Otwocka:)

Ostatnia edycja:
UWAGI MODERATORA
Dobrze, ze poprawiłeś conieco... i zdążyłem odświeżyć bo juz miałem pewne plany

Powaznie? Mam 330zl na midbasy i kopulki, myslalem o projekcie Lusztiego, ale w TL z zachowaniem zwrotnicy i wymiarow obudowy.
Teraz to jestem w kropce :P zabiles mi cwieka. Jakas inna propozycja?

Jak tylko tyle kasy to wyboru nie masz niestety, słaby w porównaniu do rasowych głośników a i 15AWXa. Ja właśnie słuchałem projektu Lusztiego u lusztiego:) ale w 330zł to lepiej wykonać to niż kombinować.

Projekt jest nie dla mnie, kolega nie moze wiecej wydac na glosniki. A jak kopulka? Daje rade?
Moglbym bas zastapic Beyma, ktora mi sie bardzo widzi.

Lekki offtop ale coś podpowiem .
Słuchałem projektu 3 way na 10" AWX w TL..dla mnie był męczący a innym wydał się wspaniały i z idealnym basem ..
Wskazówka - wszyscy wychowali się na "altusach" i był to dla nich milowy krok . W gorę w bok w dół ... nieważne . Ważne że odkryli fakt iż na świecie może być inne brzmienie niż to które uznali za najlepsze i zmieniają poglądy właśnie

Nie wszyscy wychowali się na altusach.
Zez 20 lat temu miałem TECHNICSA i dylemat co do niego podłączyć . Kolego miał altusy . Pożyczył mi je na kilka dni .
Za każdym razem gdy włączałem sprzęt po krótkim czasie go wyłączałem bo wyskrobane przeze mnie kolumny na jakimś GDN 20 i GDWK 10/80/7 grały pod każdym względem lepiej.

Powrót