Z przed sekundy :
http://stx.pl/mx-140.html :grin:
http://stx.pl/mx-140.html :grin:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a mi się nie podoba. Wg projekty stx-a wygląda tragicznieelvis18 napisał:Kolumienka elegancka doczekaliśmy się :wink:
a to jak zwykle u stx-a. Trzeba najpierw posłuchać i dopiero się oceni...melisław napisał:Ale ta zwrota znowu podejrzana... Oni to ładnie opisują ile tam rzeczy przy jej budowie uwzględniali, ale jakoś to do mnie nie przemawia i wydaje się przekombinowana...
Ale Ty leń jesteś.... :razz: przeczytaj opis to bedziesz wiedzial ze fornir mozesz wziacelvis18 napisał:Być może będą jakieś forniry do wyboru tak jak w FX-200
Wiemlklukasz napisał:a to jak zwykle u stx-a. Trzeba najpierw posłuchać i dopiero się oceni...
a jak się pomylisz to ci wytknę, że nie miałeś racji ;Dmelisław napisał:WiemAle jak coś to będę mógł powiedzieć "a nie mówiłem? " ;D
Ale ta zwrota znowu podejrzana... Oni to ładnie opisują ile tam rzeczy przy jej budowie uwzględniali, ale jakoś to do mnie nie przemawia i wydaje się przekombinowana...
Też sobie to powtarzam.dolphin123 napisał:Są ludzie którzy projektują zwrotki i oni mówią że ciężko komuś zaufać jeśli chodzi o zwrotę ale misiomor jest jedną z niewielu gdzie można mu w ciemno zaufać :wink:
Koralzloty napisał:a amatorom głoszacym lipę typu "przekombinowana" dziękuję za uwagę i dodam, że większej kompromitacji już chyba nie mogą stworzyć za własną przyczyną bo jak można nazwać fakt oceny zwrotnicy skoro się jej nawet nie słuchało?
A jak można nazwać fakt czytanie bez zrozumienia? Odróżniasz słowalklukasz napisał:a to jak zwykle u stx-a. Trzeba najpierw posłuchać i dopiero się oceni...
od jestem pewien?melisław napisał:wydaje się
Niestety gorzka prawda padła z ust pana Koralzloty, ,i niech to jest przestrogą dla tych co chcą nasiłe coś napisać niemając pojęcia jak dana zwrotnica gra........Koralzloty napisał:a amatorom głoszacym lipę typu "przekombinowana" dziękuję za uwagę i dodam, że większej kompromitacji już chyba nie mogą stworzyć za własną przyczyną bo jak można nazwać fakt oceny zwrotnicy skoro się jej nawet nie słuchało?