Widzę tego ceramika z tym daytonem...
jak już czarno na białym to z Visatonem AL ;] w budce na czerń fortepianową

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Widzę tego ceramika z tym daytonem...
Benek nie ma się co zastanawić do hi endu seas, przecież to taki firmowy plastik
Co by było gdyby STX wypuścił coś za 170 zł plastikowego a np. Seas miałby w ofercie za 170 zł coś aluminiowego?
Benek, teraz się wypowiedz tak jak zrobiłeś to wyżej
Pozostaje tylko pytanie po co zabierasz po raz enty głos w temacie głośników, które wogóle Ci nie pasują?
Benek z całym szacunkiem ale wszystkie negatywne opinie o nowych STX AWX jakie teraz znalazłem a było ich całe dwie są Twojego autorstwa na tym forum oraz audiostereo. Niepodoba Ci się tweeter nie podoba Ci się midwoofer
Po drugie, jeżeli porównujesz brzmienie głośników na zasadzie "byłem w Mińsku i słuchałem przez chwile" to wybacz ale jesteś amatorem, który opisuje właśni doznania amatora.
Właśnie dzięki identycznym warunkom porównania stwierdziłem ja i większość innych osób, że seas ale s serii 27 jest brzmieniowo niżej od awx,
Pozostaje tylko pytanie po co zabierasz po raz enty głos w temacie głośników, które wogóle Ci nie
pasują?
Co więcej, mogę powiedzieć że głośnik ma poważną wadę- membrana na wierzchu. Nie chcący trącisz w membranę i katastrofa- połamana membrana. Alu seasa tej wady nie ma.Jeszcze nawet na własne oczy nie widziałeś tego nowego ceramika a już wywróżyłeś mu bardzo słabą sprzedaż - kompletne ignoranctwo...
Szczerze mnie to wisi czy front jest z plastiku czy aluminium, aby dobrze grał.Tylko, że wróżby są wyłącznie dla naiwnych a dla myślących nie mylić z marzącymi liczą się fakty tak jak np. to, że plastik zawsze będzie tylko plastikiem, chociaż nie jeden snob usiłował już nie raz ten fakt zmanipulować.
Pewnie Benek jest pseudoredaktorotesterohandlowcosprzedawczykopokrak ą marketingową konkurencji i AS...
Jestem zwykłym studentem SGGW, wydziału WOiAK i mi to wisi czy lepiej będą się sprzedawać STX czy Seasy. Nie wyzywam tobie od pokrak, nic nie poradzę że cie w szkole gnębią i musisz wyżywać się w necie. Twoja mama powinna poważnie zastanowić się czy cię nie pozbawić dostępu do internetu
Co więcej, mogę powiedzieć że głośnik ma poważną wadę- membrana na wierzchu. Nie chcący trącisz w membranę i katastrofa- połamana membrana. Alu seasa tej wady nie ma.
Kurde skojarzyło mi się z worami... | ![]() |
tzn. ku naszemu zdziwieniu klient jednak nie zwrócił głośników po mimo naszych szczerych intencji co do zwrotu pieniędzy!
Tak, chce tegoa internetu to ja moge pozbawic ciebie jak tak bardzo chcesz