Cena wysoka? Za 18-stke o takich parametrach? Według mnie jest bardzo okazjonalna i gdyby głośnik sie pokazał mięsiąc temu to napewno bym zamówił ze dwa
A pomysłu użycia jego w 2-way nie bede komentował...

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wiele razy się już przekonałem że TSy to akurat tak naprawdę najmniej się liczą - vifa xt ma qts 0.5, więc "tylko o 0.1 mniej od lw800" i co z tego ? Ale to nie temat na takie dywagacje ;]Caleb napisał:takero: chodzi o to, ze dobre TS to szansa ze glosnik dobrze zagra - jesli beda "z dupy" to nie ma bata - nic ciekawego nie bedzie - vide alphard lw800 z qts 0.6 zdaje sie... ot tyle... a stx ma kilka takich glosnikow, ktore TSow za specjalnych nie maja i podobnie tez graja.
niby ktora vifa xt? z tego co widze to wo, jak i wh maja po 0.37 klik...Wiele razy się już przekonałem że TSy to akurat tak naprawdę najmniej się liczą - vifa xt ma qts 0.5, więc "tylko o 0.1 mniej od lw800" i co z tego ?
z tego co widzę to 15kg to masa całego głośnika, magnes waży 4kg, w serii 300 stxa magnesy ważą z tego co pamiętam jakiś kilogram mniej, parę ich miałem , nawet w samochodzie i z tego co pamiętam magnesy nie odpadałySound Wave napisał:Stalowy kosz - dobre jeśli mówisz o wytłoczce to chwała ci za to że chcesz na niej powiesić 15 kilo - będzie pięknie do czasu aż ktoś "ambitniej" postawi subwoofer a magnes upadnie na dolną ściankę jak jabłko z drzewa.